reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Teoretyczna ciąża i plamienie

Ojej, niestety tak to nie działa... wiem co mówie 🙈 ale na spokojnie, jutro na krew i dawaj znać!
Dam znać 🙂 nawet w sumie nie wiem ile tej bety powinno jutro być, bo za długi odstęp od poprzedniego badania…
Mialo być tak pięknie, tymczasem ja jestem autentycznie przerażona od momentu w którym mi się miesiączka spóźniła - biorąc pod uwagę chorobę sprzed dwóch tygodni, nie da się przewidzieć jaki to będzie miało wpływ na ciąże…

reklama
Dam znać 🙂 nawet w sumie nie wiem ile tej bety powinno jutro być, bo za długi odstęp od poprzedniego badania…
Mialo być tak pięknie, tymczasem ja jestem autentycznie przerażona od momentu w którym mi się miesiączka spóźniła - biorąc pod uwagę chorobę sprzed dwóch tygodni, nie da się przewidzieć jaki to będzie miało wpływ na ciąże…
nie mart się choroba, wiele dziewczyn choruje na bardzo wczesnych etapach ciazy i nic się nie dzieje, to było 2 tygodnie temu i nie ma totalnie wpływu, jeśli ciaza ma się utrzymac to się utrzyma :) glowa do góry! Jutro wszystko się wyjaśni 😉 bedzie dobrze 🙏

Mam jeszcze pytanie, obstawiam, że głupie: myślicie, że mogę jutro pracować? Od wczoraj w zasadzie leżę plackiem, chodzę tylko do łazienki i przejść się pare kroków co jakis czas. Mam możliwość pracy zdalnej, lekarz jeśli mnie przyjmie to i tak dopiero popołudniu, na badania mogę się urwać z rana. Czy lepiej leżeć dalej i poczekać ewentualnie na wizytę u lekarza?
Nie chciałam na takim wczesnym etapie mówić w pracy czegokolwiek…

Mam jeszcze pytanie, obstawiam, że głupie: myślicie, że mogę jutro pracować? Od wczoraj w zasadzie leżę plackiem, chodzę tylko do łazienki i przejść się pare kroków co jakis czas. Mam możliwość pracy zdalnej, lekarz jeśli mnie przyjmie to i tak dopiero popołudniu, na badania mogę się urwać z rana. Czy lepiej leżeć dalej i poczekać ewentualnie na wizytę u lekarza?
Nie chciałam na takim wczesnym etapie mówić w pracy czegokolwiek…
ja z moim plamieniem, byłam normalnie w pracy. zależy jaka pracę wykonujesz 🤷🏻‍♀️

Przyszły mi właśnie wyniki, betę mam ponad 618, progesteron ponad 18 - wiec chyba całkiem znośny… chociaż teraz w legendzie doczytałam, że ciąża pierwszy trymestr od 20,9 to chyba mam trochę mało🤔
Wcisnęłam się do lekarza na dzisiaj, zobaczymy co powie

Przyszły mi właśnie wyniki, betę mam ponad 618, progesteron ponad 18 - wiec chyba całkiem znośny… chociaż teraz w legendzie doczytałam, że ciąża pierwszy trymestr od 20,9 to chyba mam trochę mało🤔
Wcisnęłam się do lekarza na dzisiaj, zobaczymy co powie
Beta całkiem ładna! ❤ czekam na dalsze informacje!

reklama
Do góry