trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze, daj znać jak wyniki betyPowiem Wam ze się załamałam .. cmi mnie od kilku dni podbrzusze a jestem przed terminiem miesiączki , od wczoraj delikatne plamienia mam co jakiś czas , w śluzie taka kawa z mlekiem i w głowie mam tylko jedno , ze będzie to samo co w zeszłym miesięcu . Biochemiczna Oznaczyłam betę , wieczorem będą wyniki , Masakra !!
reklama
Emilcia88
Fanka BB :)
I jak wynik ?Powiem Wam ze się załamałam .. cmi mnie od kilku dni podbrzusze a jestem przed terminiem miesiączki , od wczoraj delikatne plamienia mam co jakiś czas , w śluzie taka kawa z mlekiem i w głowie mam tylko jedno , ze będzie to samo co w zeszłym miesięcu . Biochemiczna Oznaczyłam betę , wieczorem będą wyniki , Masakra !!
Truskawka1233
BHCG 47,6 a progesteron 27,86
Truskawka1233
Zanim oznczylam betę miałam jeszcze jeden test ciąży czułość 25 mlu , zrobiłam go wczoraj bo w zeszłym miesiącu przy biochemie te kreski były ale bardzo blade nawet dzień czy w dniu miesiączki zanikały praktycznie , ja nie wiedziałam co sie dzieje bo jak tylko zaczęłam plamić te kreski bledly . Wiem ze intensywność kresek nie jest żadnym wyznacznikiem ale po plamienie myślałam Ze to koniec , a ku mojemu zdziwieniu wyszło coś takiego .
Truskawka1233
Byłam tez na szybko u ginekologa , mówi ze widać ciałko żółte, ze jest małe bo ciąża jest mała , macicy nic nie widać bo jest za wcześnie (wiadomo) ale nie ma krwi w macicy czy jajowodach
Aska111
Zaangażowana w BB
Gratulacje! Oby tym razem się udałoByłam tez na szybko u ginekologa , mówi ze widać ciałko żółte, ze jest małe bo ciąża jest mała , macicy nic nie widać bo jest za wcześnie (wiadomo) ale nie ma krwi w macicy czy jajowodach
gratulacjeByłam tez na szybko u ginekologa , mówi ze widać ciałko żółte, ze jest małe bo ciąża jest mała , macicy nic nie widać bo jest za wcześnie (wiadomo) ale nie ma krwi w macicy czy jajowodach
Truskawka1233
nie chce zapeszać , mam nadzieje ze się uda .. ze to nie biochemiczna lub pozamaciczna .. czekam na kolejny wyniki z bety
Truskawka1233
Ale dziekuje za gratulacje
reklama
Aska111
Zaangażowana w BB
Czekamy razem z Tobąnie chce zapeszać , mam nadzieje ze się uda .. ze to nie biochemiczna lub pozamaciczna .. czekam na kolejny wyniki z bety