reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pierwszy test ciążowy.

Powiem Wam ze się załamałam .. cmi mnie od kilku dni podbrzusze a jestem przed terminiem miesiączki , od wczoraj delikatne plamienia mam co jakiś czas , w śluzie taka kawa z mlekiem i w głowie mam tylko jedno , ze będzie to samo co w zeszłym miesięcu . Biochemiczna ☹️ Oznaczyłam betę , wieczorem będą wyniki , Masakra !!
trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze, daj znać jak wyniki bety ❤️

reklama
Powiem Wam ze się załamałam .. cmi mnie od kilku dni podbrzusze a jestem przed terminiem miesiączki , od wczoraj delikatne plamienia mam co jakiś czas , w śluzie taka kawa z mlekiem i w głowie mam tylko jedno , ze będzie to samo co w zeszłym miesięcu . Biochemiczna ☹️ Oznaczyłam betę , wieczorem będą wyniki , Masakra !!
I jak wynik ?

Zanim oznczylam betę miałam jeszcze jeden test ciąży czułość 25 mlu , zrobiłam go wczoraj bo w zeszłym miesiącu przy biochemie te kreski były ale bardzo blade nawet dzień czy w dniu miesiączki zanikały praktycznie , ja nie wiedziałam co sie dzieje bo jak tylko zaczęłam plamić te kreski bledly . Wiem ze intensywność kresek nie jest żadnym wyznacznikiem ale po plamienie myślałam Ze to koniec , a ku mojemu zdziwieniu wyszło coś takiego .
6EFD9C7F-4BF2-452A-BF48-F11038B610C4.jpeg

Byłam tez na szybko u ginekologa , mówi ze widać ciałko żółte, ze jest małe bo ciąża jest mała , macicy nic nie widać bo jest za wcześnie (wiadomo) ale nie ma krwi w macicy czy jajowodach

reklama
Do góry