reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Moje dziecko ma dzisiaj lęk separacyjny poziom hard :szok: idę na spacer, bo i tak nic nie zrobię.

Oj też mi szkoda Lidla, ale pewnie nie umiałabym się oprzeć, a musimy najpierw wyrosnąć z tego co mamy. Kupiłabym coś na wiosnę, ale nie wiem jaki rozmiar.

Dziekuje za rady dziewczyny! Na razie odpukac jakby lepiej, chetnie sie przystawil do piersi, sporo zjadl i zasnal na 1.5h bez wymiotowania, po przebudzeniu zjadl drugi raz jakies 30min temu i na razie tez ok. Maz go wlasnie bierze na spacer bo w wozku go najlatwiej uspic i utrzymac w pozycji na plecach. Ma lakki stan podgoraczkowy 37.3 i byly dzis dwie kupy, ale nie biegunkowe, wygladaly normalnie tylko okropnie smierdzace. Probiotyk powiadacie... Mam Biogaje w plynie kupiona na wypadek kolek ale nigdy tego nie dostawal, moze byc? Ciekawe ze Gastrolit ktorego ja nie jestem w stanie przelknac Oskar pije (ze strzykawki) calkiem chetnie ;) Jak dalej bedzie tak co 1,5-2h pil sporo z piersi to tez go dalej dopajac? Boje sie zeby nie przedobrzyc i samej nie spowodowac wymiotow przez przepelnienie brzuszka...

JOULUATTO jak pije często pierś i już nie wymiotuje to jest dobrze,nie odwodni się.

EDYSIEK ja na 86-92 kupuje,bluzek by nam się przydało a tam takie ładne i tanie,ciepłe spodenki jedne też bym kupiła i te misiowe bluzy super.Sprzedałam pomysł chrzestenej na jezdzika tzn nie dokładnie taki co chciałam ona wybierze ale na teraz i tak nam barierki nie potrzebne bo młoda ma nie siadać;-).Więc mogę cos kupić kula wtech albo krzesełko fp:-p

Ooo przypomnalyscie mi o Lidlu! Ja mam obok, a do tego takiego Lidla gdzie chyba malo matek z dziecmi jest, bo nieraz ubranka to poprzeceniane jeszcze sa i zostaja ;-)
Dzieciaczkom bidulkom chorowitkom duuuzo zdrowka!!!
A dzis kolejny dzien pochmurny :-(

Agunia ja juz pisalam na watku postepowym ze nasz syn jak jest zadowolony to wola "tata" a jak wsciekly to "mama" ;) Nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie za grosz ;)

My z mezem gralismy troche w weekend na Wii, ktore akurat w tym tygodniu oddaje do pracy bo im tam potrzebne a my i tak mamy w domu PS. Fajne, ale PS to to nie jest ;)
Edysiek, ja tez uwielbiam Diablo :) I jeszcze Wiedzmina i Dante's Inferno. Ale kolejne czesci to juz chyba bede na emeryturze przechodzic bo w najblizszym czasie sie nie zapowiada ;) Maz sobie tylko od czasu do czasu w Fife jeszcse pogrywa, ale to tez rzadko, glownie PS robi za odtwarzacz DVD.

Wyslalm Mamie cynk o Lidlu, ma dwa w okolicy domu moze cos upoluje. Ale niestety na Kabatach duzo mam jest w domu z maluchami i zazwyczaj do poludnia juz sie wszystko rozchodzi... Myslalm ze sie pociesze w niemieckim internetowym Lidlu jakby co ale nie maja tych ubranek o dziwo, a zazwyczaj sie oferty pokrywaja :(

reklama
Do góry