reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kupiłam kiedyś tę kulę chrześniakowi i bawił się nią, ale największą radochę miał pies. :-D Niestety brat ją oddał :-(

Starsza wróciła z rajdu i musiałyśmy się sobą nacieszyć, do tego lekcje, spacer na wybory i dzień zleciał.

reklama
Rety nie mialam kiedy nadrobic. A raczej sily nie mialam. Dwie noce z rzedu spalam po jakies 3-3,5 godziny. Z piatku na sobote bylismy u znajomych z mlodym. Wrocilismy po 2 w nocy. Zanim sie polozylam to byla 3, a o 6.30 definitywna pobudka. Za to wczorajsza noc to byl istny koszmar. Tak jak u Milenki gorszej nocy jeszcze nie mielismy. Do 3.30 praktycznie nie spslsm bo zamykanie oczu na 15 minut nie mozna nazwac snem. A pomiedzy polgodzinnej proby usypisno

Dzięki,spodobała mi się,no właśnie jak to jest teraz rodzice kupują zabawki takie jakie im się podobają,trzeba sie nacieszyć bo szybko to mija;-).Muszę przemyślec jeszcze,niech już grudzień sie skończy to nie będę szukać.

usypiania, wiercenie sie, szarpanie za wlosy i pobudki z krzykiem wielkim. I tez wiekszosc nocy spedzil w moich ramionach. Po dwoch nieprzespanych nocach rano.nie wiedzialam jak sie nazywam a z niewyspania az mi slabo bylo. Na szczescie dzieciaki daly mi choc troche w ciagu dnia odespac.

Przepraszam ale nie odpisze Wam teraz. Ide spac poki moge bo nie wiem co.mnie czeka.

Ostatnia edycja:
Agunia, Milenka ma racje :) ciekawe co na to Julus? :)

marcia duzo sily i odsypiaj kochana poki mozesz. Moze to skok?

u nas Mlody kolejna noc siedzi i siedzi, juz z mezem sie przyzwyczailismy - ok 21-22 kapiel, butla z mlekiem i zabawa. Spanie ok 23:30 - 24:00 tak naprawde sie zaczyna. Ale nie bede narzekac bo dzisiaj nie dal mi mocno w kosc.Dobranoc!

reklama
Do góry