reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa zdrówka! I tak jak Loka napisała, oby nie bostonka.

Loka to macie wesoło [emoji6] tak to jest że jak tata jest albo wyjeżdża to dzieci się rozregulowują [emoji41] i trzeba je nastawić od nowa [emoji6]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje dziecko jak jest z jednym rodzicem to aniołek a jak z dwojgiem, to różnie bywa. Chociaż nie narzekam, bo naprawdę chłopak się ogarnął. Aczkolwiek dzisiaj był donos od pani z przedszkola, bo komuś spadała miska a on na całe gardło " o kurrrwa". I jeszcze dodał, " no co, mama tak do taty mówi". Się zaczyna...
Poza tym prawdopodobnie na przełomie czerwca i lipca będziemy się przeprowadzać jak wszystko pójdzie po naszej myśli.
Maly bostonke miał w tamtym roku to zniósł ja dobrze, bo miał bardzo mała wysypke, w buzi mu doskwierala najbardziej ale pomógł dentosept a.
Póki co, nie choruje poza astma.

Ostatnia edycja:
Viltutti [emoji23][emoji23][emoji23] Młoda też ostatnio się popisała. Na szczęście w domu. Chciała iść do parku linowego, mówię jej, że pomyślę, a ona na to: mamo, ale ja juś się nie śpiedole... Wyszłam z kamienną twarzą do drugiego pokoju, a tam się popłakałam ze śmiechu. Poprawiłam ją i mówię, nie spadniesz tak?

Nasza ostatni weekend szopki odstawiała. Ciężko było...

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Mój mowi "ślag mnie trafi " i "kulwa" , nie często ale jestem przynajmniej "dumna" z tego , że wie kiedy to powiedzieć [emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry