reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa, mój mąż potrafi wkurzyc, ale to co mnie w nim ujeło najbardziej, to poczucie humoru, w najgorszych momentach stawiał mnie tym na nogi :-) A mi nigdy wody same nie odeszły, tzn odeszły raz jak miałam 8cm podczas porodu, a tak to luzik zawsze, przybijali przy indukcji....

reklama
Viltutti - gratulacje :-)
Mojeboje - trzymam kciuki
Oliwia55 -podziwiam Cię. Ja przynajmniej mogę się położyć jak Młoda ma drzemkę. I chyba zaraz skorzystam.
Jakoś nie mam dziś natchnienia. Ogólnie dzień jak na razie do .... próbuje ponadrabiać zaległości, ale co ja zrobię to Mloda zaraz rozniesie. No i jeszcze mojeboje mnie przestraszyła. Już mam prawie wszystko, ale nie zebrane do torby. No i jeszcze przecież mam czas.

Jotemka powodzenia w szykowaniu wyprawki :-)
Dobrze, że masz męża obok i mobilizuje Cię do działania.
A z tymi wodami to nigdy nie wiadomo, zawsze może być pierwszy raz ;-)

Truskawkowa mi też ostatnim razem w nocy wody odeszły.
Jednak chyba tym razem wolałabym, żeby zaczęło się od skurczy, bo wtedy kiepsko z nimi było.

Powiem, że i ja powoli zaczynam odczuwać niepokój, chyba w końcu muszę naszykować te ciuszki i dopakować torbę.
Dzisiaj w nocy stwierdziłam, że chyba coś się zaczyna dziać, czułam się tak jakoś dziwnie, jak jeszcze nigdy do tej pory :eek:
I jakoś wydaje mi się, że u mnie też weźmie mnie z zaskoczenia.

Moje boje a to niespodzianka :)
GRATULACJE!!!

Ja dziś fatalnie spałam, bo strasznie deszcz lał, a do tego miałam uczucie, że wody mi odchodzą. Młody przez sen coś jęczał i ciągle się wybudzałam.

Pakujcie się, lepiej niech torba czeka na was niż wy na nią :tak:

Moje boje a to niespodzianka :)
GRATULACJE!!!

Ja dziś fatalnie spałam, bo strasznie deszcz lał, a do tego miałam uczucie, że wody mi odchodzą. Młody przez sen coś jęczał i ciągle się wybudzałam.

Pakujcie się, lepiej niech torba czeka na was niż wy na nią :tak:

Ty już możesz spokojnie rodzić-38 tydz skończony to już z górki:tak:

Hej :)
Viltutti - Ogromnę gratulacje i dużo zdrówka dla was :-)

Mojeboje - Gratulację dopiero co napisałam że trzymam kciuki
Dziewczyny u mnie przeziębienie wzięło górę z nosa leci :-( :-(masakra jakaś a no i od niedzieli ciągle pada :wściekła/y::wściekła/y:
Mam pytanie do którejś z was czy moge podesłać swój nr telefonu by w razie czego po informować jakby coś się dziać zaczęło oczywiście jeżeli któraś wyrazi zodgodę albo link np na FB bo z tym moim telefonem to różnie bywa byłam bym wdzięczna .

reklama
Do góry