reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Mojeboje GRATULACJE! !!

A u nas nic się nie wyjaśniło :(
Bilirubina trzeci dzień na tym samym poziomie i nie wiadomo o co chodzi ... dzisiaj mają jeszcze kłuć Hubcia i robić mu jakieś badania żeby sprawdzić co jest.
Bo stoimy w miejscu i nikt nic nie wie.

Znowu łapię doła te huśtawki nastrojów są wykańczające, jak przybierzemy na wadze to żółtaczka nas trzyma a po rozmowie z panią dr wcale mi nie jest lepiej. Mam zakaz karmienia z lewej piersi bo jest dosłownie zmasakrowana! i wygląda strasznie.

Mam tylko was i poza tym nikogo z kim mogłabym pogadać. Jestem zdana na siebie bo mąż już w trasę pojechał także nawet nikt do mnie nie wpadnie chociażby rzeczy wymienić.
Przykre to bardzo bo dopiero w takiej sytuacji przekonałam się że z rodziną wychodzi się dobrze tylko na zdjęciu i że nie mogę na nikim polegać. :(
Wczoraj była u mnie siostra z mamą prosiłam o rzeczy to przyjechały siostra nawet nie chciała patrzeć na małego i wymieniłyśmy się tylko krótkim "Cześć" bo jakaś obrazona byla, mama ciut lepiej ale teraz jak M w trasie to ona Kuby pilnuje a ja zostałam sama.
Najważniejsze żeby z Hubertem było ok a z resztą sama sobie poradzę bez niczyjej łaski.
Przepraszam za moje żale ale czuję się taka samotna że musiałam się komuś wypłakać.

Ostatnia edycja:
Mojeboje gratulacje :)

Kurcze ja tez torbe musze zapakowa :) nie odczuwam w suie niepokoju lae widze ze to juz nie przelewki.

Jotemko nie zle poczucie humoru meza :)

Ancona szkoda ze nie spadła ta bilirubina. Moze jednak lepiej zebyscie jeszcze z dzien czy dwa polezeli w szpitalu. Albo moze niech lekarze dadza lampy i zacznie spadac :) Trzymaj sie dzielnie, juz niedługo.

Mojeboje gratulacje!!!! Szybkiego powrotu do formy i zebys mogla miec juz mala przy sobie.

Ancona a wiesz ile Hubert ma tej bilirubiny??? Jaka masz grupe krwi? Bo moze to jakis konflikt. Czasem sie zdarza, nie tylko przy grupie rh-.

Ja jestem po ktg i czekam na wizyte. Na ktg skurcze. Reszte napisze po.

Agutka, Viltuitti, Mojeboje- gratulacje! jejciu, ale sie posypalo!

Rila- Tobie oczywiscie tez i dobrze, ze juz lepiej sie czujesz!

Evelinka- czekamy na wiesci!

Jotemka- ten Twoj maz to dowcipnis niezly, hehe

Ancona- no to faktycznie niefajnie ze strony bliskich... ja nie moge zrozumiec takiego zachowania, ale dasz sobie rade i Hubertowi tez sie polepszy- zobaczysz! Jak bym blizej mieszkala to bym do Ciebie wpadla!

A u mnie bez zmian, od wczoraj jednak jakby mnie troche uczucie bulu kosci miednicowej dopadlo, moze sie tam wszystko rozciaga? Wogole mi jakos mokro, ale nie jak wody, tylko bardziej śluz, sama nie wiem co to jest, a wizyte mam dopiero 1.04...

Tez dziewczyny jeszcze nie mam torby dla malego spakowanej, ale zrobie to moze dzis na szybko, nie ma duzo rzeczy, dam rade, mam wszystko przygotowane i poprane wiec tylko wlozyc :-)

Lece poczytac inne watki, i chce slooooonca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Do góry