reklama
marcia331
Fanka BB :)
Ancona to pewnie przez ta Twoja grupe krwi, bo wlasnie przy zerowej grupie najczesciej robi sie konflikt i jest zolltaczka. Ale przy takich wartosciach to powinni go pod lampy dac. U nas od 11 chyba daja naswietlania. Wspolczuje ze jestes teraz z tym wszystkim sama. Tym bardziej pisz do nas jak tylko bedziesz miala potrzebe.
Witajcie popołudniowo
Ale dużo pozytywnych wieści
AGUTKA, VILTUTTI , AGUNIA, MOJEBOJE- ogromne gratulacje !!
JOTEMKA - masz termin tydzien przede mną a ja już spakowana od zeszłego tygodnia. Humor Twojego męża powala na kolana
DAGMAR - dzięki za informacje od Rilli. Jak sie czujecie z Lusią?
Ja padam na dziób jeszcze do końca tygodnia praca i oddaje się w zupełności błogiemu leniuchowaniu i dopinaniu szczegółów. Mam tylko nadzieje, że Mały nie wykluje sie za wcześnie z tego lenistwa
Ale dużo pozytywnych wieści
AGUTKA, VILTUTTI , AGUNIA, MOJEBOJE- ogromne gratulacje !!
JOTEMKA - masz termin tydzien przede mną a ja już spakowana od zeszłego tygodnia. Humor Twojego męża powala na kolana
DAGMAR - dzięki za informacje od Rilli. Jak sie czujecie z Lusią?
Ja padam na dziób jeszcze do końca tygodnia praca i oddaje się w zupełności błogiemu leniuchowaniu i dopinaniu szczegółów. Mam tylko nadzieje, że Mały nie wykluje sie za wcześnie z tego lenistwa
marcia331
O kurcze Agunia gratulacje!!!!!! Szybko poszlo!!! No i waga Julka nie taka mala. Nadrobi teraz z cycusia. Wszystkiego najlepszego dla Was!!!
sandra910107
Ancona : Trzymaj się dzilenie w końcu bilirubinka spadnie i wrócicie do domku szybciutko :-)
A co do rodziny to właśnie czasami tak jest jak są potrzebni chociażby do dobrego słowa to nie ma nikogo musisz liczyć sama na siebie przytul Hubcia bardzo mocno a zrobi się lepiej na serduszku Gdybyś mieszkała bliżej to wpadłabym dotrzymać ci towarzystwa .
Nie obejrzysz się a będziecie wszyscy razem w domku
A co do rodziny to właśnie czasami tak jest jak są potrzebni chociażby do dobrego słowa to nie ma nikogo musisz liczyć sama na siebie przytul Hubcia bardzo mocno a zrobi się lepiej na serduszku Gdybyś mieszkała bliżej to wpadłabym dotrzymać ci towarzystwa .
Nie obejrzysz się a będziecie wszyscy razem w domku
reklama
Agunia, Moje Boje - Wielkie Gratulacje !!!!!!!!!!!
Ale szalejecie z tymi porodami, tak jak po Aguni można było juz sie spodziewać, bo przeciez odstawiła leki to Mojeboje wielkie zaskoczenie.
I Julek nie taki mały jak obawiała sie Agutka:-)
Ale szalejecie z tymi porodami, tak jak po Aguni można było juz sie spodziewać, bo przeciez odstawiła leki to Mojeboje wielkie zaskoczenie.
I Julek nie taki mały jak obawiała sie Agutka:-)