reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Marcia ja mam grupę krwi "0"rh+
a bilirubina jest od trzech dni taka:
14,8 ; 14,9 ; 14,6
Także ni to rośnie ni to spada.

Ancona to pewnie przez ta Twoja grupe krwi, bo wlasnie przy zerowej grupie najczesciej robi sie konflikt i jest zolltaczka. Ale przy takich wartosciach to powinni go pod lampy dac. U nas od 11 chyba daja naswietlania. Wspolczuje ze jestes teraz z tym wszystkim sama. Tym bardziej pisz do nas jak tylko bedziesz miala potrzebe.

Witajcie popołudniowo

Ale dużo pozytywnych wieści :D

AGUTKA, VILTUTTI , AGUNIA, MOJEBOJE- ogromne gratulacje !!

JOTEMKA - masz termin tydzien przede mną a ja już spakowana od zeszłego tygodnia. Humor Twojego męża powala na kolana :)

DAGMAR - dzięki za informacje od Rilli. Jak sie czujecie z Lusią?

Ja padam na dziób :( jeszcze do końca tygodnia praca i oddaje się w zupełności błogiemu leniuchowaniu i dopinaniu szczegółów. Mam tylko nadzieje, że Mały nie wykluje sie za wcześnie z tego lenistwa :)

Ancona : Trzymaj się dzilenie w końcu bilirubinka spadnie i wrócicie do domku szybciutko :-)
A co do rodziny to właśnie czasami tak jest jak są potrzebni chociażby do dobrego słowa to nie ma nikogo musisz liczyć sama na siebie przytul Hubcia bardzo mocno a zrobi się lepiej na serduszku :) Gdybyś mieszkała bliżej to wpadłabym dotrzymać ci towarzystwa :).
Nie obejrzysz się a będziecie wszyscy razem w domku :tak:

reklama
Agunia, Moje Boje - Wielkie Gratulacje !!!!!!!!!!!

Ale szalejecie z tymi porodami, tak jak po Aguni można było juz sie spodziewać, bo przeciez odstawiła leki to Mojeboje wielkie zaskoczenie.
I Julek nie taki mały jak obawiała sie Agutka:-)

Do góry