reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Aaaaa obudzilam sie w nocy a tu mi wody leca straaaasznie. Byłam nastawiona na planowa CC wiec teraz jestem totalnie spanikowana i w pospiechu kombinujemy jak w ogole dotrzec do szpitala:( Mialy byc jeszcze 3 tyg a ja nie jestem gotowa nie mam zadnych skurczy i jestem spanikowana aaaaaaaaaaaa

reklama
Aaaaa obudzilam sie w nocy a tu mi wody leca straaaasznie. Byłam nastawiona na planowa CC wiec teraz jestem totalnie spanikowana i w pospiechu kombinujemy jak w ogole dotrzec do szpitala:( Mialy byc jeszcze 3 tyg a ja nie jestem gotowa nie mam zadnych skurczy i jestem spanikowana aaaaaaaaaaaa

spokojnie, tylko spokojnie. Zbieraj tyłek i do szpitala. Zdążą z cc.

Dawaj znać

Ojej to sie posypaly dzieciaczki!!!!! Mojeboje trzymam kciuki zeby wszystko bezproblemowo przebieglo!!! No i czekamy na wiesci.

Viltutti gratuluje!!!! Super ze udalo sie urodzic naturalnie!!! Duzo sil dla Ciebie i rowniez czekamy na wiecej informacji.

Ja zaraz jade do pracy i do geodety. A potem o 12 ktg i wizyta. Mojemu mezowi snilo sie dzisiaj ze rodzilam!!!!! Ciekawe czy kolejnego proroka bedziemy mialy....

Trzymajcie sie dzielnie dziewczynki i oby w dobrych humorach.

Witam :-)

Agutka, Viltutti gratulacje !!!

Mojeboje trzymam kciuki za szybkie cc i czekam na wiadomości.
Ancona super, że jest coraz lepiej. Może w końcu dzisiaj puszczą Was do domu.

U mnie noc tragiczna, ale można się było spodziewać po tych kilku przespanych.
Tylko najlepsze jest to, że wcale nie budziłam się na siku, tylko mnie jakieś duchoty łapały :baffled: A w dodatku wszystko mnie bolało, nogi, ręce, nie mogłam w żadnej pozycji leżeć. Młoda też się buntowała jak się kładłam na boku. Jednak to jej kopanie to akurat w tym wszystkim było najprzyjemniejsze i tak sobie pomyślałam, że już niewiele tego zostało, trzeba się nacieszyć, bo już raczej nigdy tego nie doświadczę.

Marcia moj dnil ze rodze w zeszla niedziele, ba do srody sie nie przyznal zebym sie nie sugerowala :)

A teraz z innej beczki, czy jesli przy biegunce (3 razy od 17 do rana) maly ma goraczke to podejzewac zatrucie, jelitowke, rotawirusa...?
Nigdy wczesniej nie mial i choc szczesliwa jestem z tego powodu to i zielona w temacie.
Mam w domu elektrolity i probiotyk moze mi sie uda w niego wcisnac, poki co pije ladnie wode przy kazdej okazji... dobre i to.

Jaki ruch w interesie się zrobił:-)
Agutka Viltutti gratulacje
Mojeboje ale cię wzięło z zaskoczenia, trzymamy kciuki
Ancona teraz będzie już tylko lepiej, cycochy się wygoją, puszczą was do domciu, odżyjesz psychicznie

Auliya a duża ta gorączka?
Niech dużo pije, u nas na biegunkę najlepiej zawsze enterol działa, przy silnej nifuroksazyd , ale dla dzieci to chyba na receptę jest.

Po wczorajszej zwyżce energetycznej dziś zero sił. Dobrze, że wczoraj wszystko sobie porobiłam to dziś spokojnie mogę się lenić.

Wow Viltutti w końcu się doczekałaś :-) GRATULACJE! !!
Czekamy na więcej informacji.

A my czekamy na wizytę.
U nas noc też tragedia Hubcia bolał brzuszek i od 24 do 2.30 chodziłam z nim jak cień po korytarzu, w końcu poszła kupka, karmienie i po 3 położyłam się na trzy godzinki bo od 6 znowu dzień (położne poranna toaleta dzieciaczków ważenie itp) a teraz padam na pysk.

Dień Doberek Foremki

No to widze że praca mi się szykuje:)

Agutka, Viltutti gratulacje :) Nareszcie się doczekałyście:)

Mojeboje życze pomyslnych wiatrow i jednak tej cesarki planowanej:)

Evelinkaaa oczywiscie za Ciebie kciukasy i dawaj znac:)
Ktoras jeszcze w kolejce:)?

Kciuki zacisniete tez za dzisiejsze wszystkie wizyty i oczywiscie czekamy na info jak poszlo:)
Ancona Hubcio niech nie bawi sie w zoltego kurczaczka tylko zmyka z mama dodomku:)

reklama
Marcia moj dnil ze rodze w zeszla niedziele, ba do srody sie nie przyznal zebym sie nie sugerowala :)

A teraz z innej beczki, czy jesli przy biegunce (3 razy od 17 do rana) maly ma goraczke to podejzewac zatrucie, jelitowke, rotawirusa...?
Nigdy wczesniej nie mial i choc szczesliwa jestem z tego powodu to i zielona w temacie.
Mam w domu elektrolity i probiotyk moze mi sie uda w niego wcisnac, poki co pije ladnie wode przy kazdej okazji... dobre i to.

Mi syn przy jelitówce zawsze ma temp i to wysoką:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na biegunke to smecta(u nas mieszana z colą bo za diabła pic nie chce). No i w ogóle przy jelitówce cola pomaga. W razie wymiotów diphergan. No i cos przeciwgorączkowego.

Do góry