reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Aaaaa obudzilam sie w nocy a tu mi wody leca straaaasznie. Byłam nastawiona na planowa CC wiec teraz jestem totalnie spanikowana i w pospiechu kombinujemy jak w ogole dotrzec do szpitala:( Mialy byc jeszcze 3 tyg a ja nie jestem gotowa nie mam zadnych skurczy i jestem spanikowana aaaaaaaaaaaa

reklama
Aaaaa obudzilam sie w nocy a tu mi wody leca straaaasznie. Byłam nastawiona na planowa CC wiec teraz jestem totalnie spanikowana i w pospiechu kombinujemy jak w ogole dotrzec do szpitala:( Mialy byc jeszcze 3 tyg a ja nie jestem gotowa nie mam zadnych skurczy i jestem spanikowana aaaaaaaaaaaa

spokojnie, tylko spokojnie. Zbieraj tyłek i do szpitala. Zdążą z cc.

Dawaj znać

Ojej to sie posypaly dzieciaczki!!!!! Mojeboje trzymam kciuki zeby wszystko bezproblemowo przebieglo!!! No i czekamy na wiesci.

Viltutti gratuluje!!!! Super ze udalo sie urodzic naturalnie!!! Duzo sil dla Ciebie i rowniez czekamy na wiecej informacji.

Ja zaraz jade do pracy i do geodety. A potem o 12 ktg i wizyta. Mojemu mezowi snilo sie dzisiaj ze rodzilam!!!!! Ciekawe czy kolejnego proroka bedziemy mialy....

Trzymajcie sie dzielnie dziewczynki i oby w dobrych humorach.

Witam :-)

Agutka, Viltutti gratulacje !!!

Mojeboje trzymam kciuki za szybkie cc i czekam na wiadomości.
Ancona super, że jest coraz lepiej. Może w końcu dzisiaj puszczą Was do domu.

U mnie noc tragiczna, ale można się było spodziewać po tych kilku przespanych.
Tylko najlepsze jest to, że wcale nie budziłam się na siku, tylko mnie jakieś duchoty łapały :baffled: A w dodatku wszystko mnie bolało, nogi, ręce, nie mogłam w żadnej pozycji leżeć. Młoda też się buntowała jak się kładłam na boku. Jednak to jej kopanie to akurat w tym wszystkim było najprzyjemniejsze i tak sobie pomyślałam, że już niewiele tego zostało, trzeba się nacieszyć, bo już raczej nigdy tego nie doświadczę.

Marcia moj dnil ze rodze w zeszla niedziele, ba do srody sie nie przyznal zebym sie nie sugerowala :)

A teraz z innej beczki, czy jesli przy biegunce (3 razy od 17 do rana) maly ma goraczke to podejzewac zatrucie, jelitowke, rotawirusa...?
Nigdy wczesniej nie mial i choc szczesliwa jestem z tego powodu to i zielona w temacie.
Mam w domu elektrolity i probiotyk moze mi sie uda w niego wcisnac, poki co pije ladnie wode przy kazdej okazji... dobre i to.

Jaki ruch w interesie się zrobił:-)
Agutka Viltutti gratulacje
Mojeboje ale cię wzięło z zaskoczenia, trzymamy kciuki
Ancona teraz będzie już tylko lepiej, cycochy się wygoją, puszczą was do domciu, odżyjesz psychicznie

Auliya a duża ta gorączka?
Niech dużo pije, u nas na biegunkę najlepiej zawsze enterol działa, przy silnej nifuroksazyd , ale dla dzieci to chyba na receptę jest.

Po wczorajszej zwyżce energetycznej dziś zero sił. Dobrze, że wczoraj wszystko sobie porobiłam to dziś spokojnie mogę się lenić.

Wow Viltutti w końcu się doczekałaś :-) GRATULACJE! !!
Czekamy na więcej informacji.

A my czekamy na wizytę.
U nas noc też tragedia Hubcia bolał brzuszek i od 24 do 2.30 chodziłam z nim jak cień po korytarzu, w końcu poszła kupka, karmienie i po 3 położyłam się na trzy godzinki bo od 6 znowu dzień (położne poranna toaleta dzieciaczków ważenie itp) a teraz padam na pysk.

Dień Doberek Foremki

No to widze że praca mi się szykuje:)

Agutka, Viltutti gratulacje :) Nareszcie się doczekałyście:)

Mojeboje życze pomyslnych wiatrow i jednak tej cesarki planowanej:)

Evelinkaaa oczywiscie za Ciebie kciukasy i dawaj znac:)
Ktoras jeszcze w kolejce:)?

Kciuki zacisniete tez za dzisiejsze wszystkie wizyty i oczywiscie czekamy na info jak poszlo:)
Ancona Hubcio niech nie bawi sie w zoltego kurczaczka tylko zmyka z mama dodomku:)

reklama
Marcia moj dnil ze rodze w zeszla niedziele, ba do srody sie nie przyznal zebym sie nie sugerowala :)

A teraz z innej beczki, czy jesli przy biegunce (3 razy od 17 do rana) maly ma goraczke to podejzewac zatrucie, jelitowke, rotawirusa...?
Nigdy wczesniej nie mial i choc szczesliwa jestem z tego powodu to i zielona w temacie.
Mam w domu elektrolity i probiotyk moze mi sie uda w niego wcisnac, poki co pije ladnie wode przy kazdej okazji... dobre i to.

Mi syn przy jelitówce zawsze ma temp i to wysoką:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: na biegunke to smecta(u nas mieszana z colą bo za diabła pic nie chce). No i w ogóle przy jelitówce cola pomaga. W razie wymiotów diphergan. No i cos przeciwgorączkowego.

Do góry