reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Truskawkowa, mój mąż potrafi wkurzyc, ale to co mnie w nim ujeło najbardziej, to poczucie humoru, w najgorszych momentach stawiał mnie tym na nogi :-) A mi nigdy wody same nie odeszły, tzn odeszły raz jak miałam 8cm podczas porodu, a tak to luzik zawsze, przybijali przy indukcji....

reklama
Viltutti - gratulacje :-)
Mojeboje - trzymam kciuki
Oliwia55 -podziwiam Cię. Ja przynajmniej mogę się położyć jak Młoda ma drzemkę. I chyba zaraz skorzystam.
Jakoś nie mam dziś natchnienia. Ogólnie dzień jak na razie do .... próbuje ponadrabiać zaległości, ale co ja zrobię to Mloda zaraz rozniesie. No i jeszcze mojeboje mnie przestraszyła. Już mam prawie wszystko, ale nie zebrane do torby. No i jeszcze przecież mam czas.

Jotemka powodzenia w szykowaniu wyprawki :-)
Dobrze, że masz męża obok i mobilizuje Cię do działania.
A z tymi wodami to nigdy nie wiadomo, zawsze może być pierwszy raz ;-)

Truskawkowa mi też ostatnim razem w nocy wody odeszły.
Jednak chyba tym razem wolałabym, żeby zaczęło się od skurczy, bo wtedy kiepsko z nimi było.

Powiem, że i ja powoli zaczynam odczuwać niepokój, chyba w końcu muszę naszykować te ciuszki i dopakować torbę.
Dzisiaj w nocy stwierdziłam, że chyba coś się zaczyna dziać, czułam się tak jakoś dziwnie, jak jeszcze nigdy do tej pory :eek:
I jakoś wydaje mi się, że u mnie też weźmie mnie z zaskoczenia.

Moje boje a to niespodzianka :)
GRATULACJE!!!

Ja dziś fatalnie spałam, bo strasznie deszcz lał, a do tego miałam uczucie, że wody mi odchodzą. Młody przez sen coś jęczał i ciągle się wybudzałam.

Pakujcie się, lepiej niech torba czeka na was niż wy na nią :tak:

Moje boje a to niespodzianka :)
GRATULACJE!!!

Ja dziś fatalnie spałam, bo strasznie deszcz lał, a do tego miałam uczucie, że wody mi odchodzą. Młody przez sen coś jęczał i ciągle się wybudzałam.

Pakujcie się, lepiej niech torba czeka na was niż wy na nią :tak:

Ty już możesz spokojnie rodzić-38 tydz skończony to już z górki:tak:

Hej :)
Viltutti - Ogromnę gratulacje i dużo zdrówka dla was :-)

Mojeboje - Gratulację dopiero co napisałam że trzymam kciuki
Dziewczyny u mnie przeziębienie wzięło górę z nosa leci :-( :-(masakra jakaś a no i od niedzieli ciągle pada :wściekła/y::wściekła/y:
Mam pytanie do którejś z was czy moge podesłać swój nr telefonu by w razie czego po informować jakby coś się dziać zaczęło oczywiście jeżeli któraś wyrazi zodgodę albo link np na FB bo z tym moim telefonem to różnie bywa byłam bym wdzięczna .

reklama
Do góry