madziolina_p
Fanka BB :)
A ja dzis dziewczynki troche porobilam- pranie, odkurzanie, poszewke na poduszeczke dla synusia uszylam :-)
Wystawilam tez wozek na balkon, zeby sie przewietrzyl i pootwieralam wszedzie okna, w koncu jest piekne sloneczko i lekki wiaterek!
Maly mi sie rusza, gmera mnie na dole, hehe
Jejciu Viltutti jak tam? wez pogadaj ze swoim malenstwem w brzuszku, zeby wychodzilo!
Agutka, a jak tam u Ciebie, dawaj znaka, bo my sie tu wszystkie martwimy!
Wiecie co? JA jak mialam smaki rozne na poczatku, tak teraz nic mi sie nie chce, na nic nie mam ochoty, jest mi ciezko, stopy bola,choc jakos mega nie puchna, ale jak juz wczesniej pisalam cala ciaze czulam sie super, to teraz dla mnie to dziwne, ze cos mi dolega, hehe
A tala sciane w pokoiku dzidziusia zrobilam nad turystycznym :-)
edit: jakos na zywo wyglada to o wiele ladniej!
spadam poczytac inne watki :-*
Wystawilam tez wozek na balkon, zeby sie przewietrzyl i pootwieralam wszedzie okna, w koncu jest piekne sloneczko i lekki wiaterek!
Maly mi sie rusza, gmera mnie na dole, hehe
Jejciu Viltutti jak tam? wez pogadaj ze swoim malenstwem w brzuszku, zeby wychodzilo!
Agutka, a jak tam u Ciebie, dawaj znaka, bo my sie tu wszystkie martwimy!
Wiecie co? JA jak mialam smaki rozne na poczatku, tak teraz nic mi sie nie chce, na nic nie mam ochoty, jest mi ciezko, stopy bola,choc jakos mega nie puchna, ale jak juz wczesniej pisalam cala ciaze czulam sie super, to teraz dla mnie to dziwne, ze cos mi dolega, hehe
A tala sciane w pokoiku dzidziusia zrobilam nad turystycznym :-)
edit: jakos na zywo wyglada to o wiele ladniej!
spadam poczytac inne watki :-*