reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

A ja dzis dziewczynki troche porobilam- pranie, odkurzanie, poszewke na poduszeczke dla synusia uszylam :-)
Wystawilam tez wozek na balkon, zeby sie przewietrzyl i pootwieralam wszedzie okna, w koncu jest piekne sloneczko i lekki wiaterek!

Maly mi sie rusza, gmera mnie na dole, hehe

Jejciu Viltutti jak tam? wez pogadaj ze swoim malenstwem w brzuszku, zeby wychodzilo!
Agutka, a jak tam u Ciebie, dawaj znaka, bo my sie tu wszystkie martwimy!

Wiecie co? JA jak mialam smaki rozne na poczatku, tak teraz nic mi sie nie chce, na nic nie mam ochoty, jest mi ciezko, stopy bola,choc jakos mega nie puchna, ale jak juz wczesniej pisalam cala ciaze czulam sie super, to teraz dla mnie to dziwne, ze cos mi dolega, hehe

A tala sciane w pokoiku dzidziusia zrobilam nad turystycznym :-)
DSC_0140.jpgDSC_0142.jpg

edit: jakos na zywo wyglada to o wiele ladniej!

spadam poczytac inne watki :-*

Załączniki

• DSC_0140.jpg
    DSC_0140.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 96
  • DSC_0142.jpg
    DSC_0142.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Nie wiem,co robić :( Niunia Wam na szpitalnym napisala. Cholera,ze tez nie ma mojej lekarki,ona by mi podpowiedziala :/ jest mi slabo i ogólnie źle,ale jak tu zostane nie wiadomo jak dlugo,to dodatkowo oszaleje.:(

Prawdę mówiąc nie bardzo naciskałam na lekarza z tym porodem. poszłam na zwykła wizytę a ona kazała mi przyjść do szpitala za tydzień. Bez powodu, ot tak na podstawie badania od dołu. miałam się nie kłaść bo podobnie jak Marta nie bardzo widziałam potrzebę. Ale jak nie wierze w takie rzeczy, to chyba jaka ś opatrzność czuwała nad nami, bo chyba do tego wszystkiego zaczęły mi się saczyc wody i odchodzić czop... Mają mnie później zbadać i to potwierdzić bądź wykluczyć. I coś dzieje mi się z szyjka bo mam takie bolesno-piekłące uklucia, szczególnie jak stoję . Nie bardzo nam pomysł o co może z tym chodzic.

rany- dawaj znać!!!!

A ja dzis dziewczynki troche porobilam- pranie, odkurzanie, poszewke na poduszeczke dla synusia uszylam :-)
Wystawilam tez wozek na balkon, zeby sie przewietrzyl i pootwieralam wszedzie okna, w koncu jest piekne sloneczko i lekki wiaterek!

Maly mi sie rusza, gmera mnie na dole, hehe

Jejciu Viltutti jak tam? wez pogadaj ze swoim malenstwem w brzuszku, zeby wychodzilo!
Agutka, a jak tam u Ciebie, dawaj znaka, bo my sie tu wszystkie martwimy!

Wiecie co? JA jak mialam smaki rozne na poczatku, tak teraz nic mi sie nie chce, na nic nie mam ochoty, jest mi ciezko, stopy bola,choc jakos mega nie puchna, ale jak juz wczesniej pisalam cala ciaze czulam sie super, to teraz dla mnie to dziwne, ze cos mi dolega, hehe

A tala sciane w pokoiku dzidziusia zrobilam nad turystycznym :-)
Zobacz załącznik 616112Zobacz załącznik 616113

edit: jakos na zywo wyglada to o wiele ladniej!

spadam poczytac inne watki :-*

a mi się bardzo podoba na foto :)

Nie wiem,co robić :( Niunia Wam na szpitalnym napisala. Cholera,ze tez nie ma mojej lekarki,ona by mi podpowiedziala :/ jest mi slabo i ogólnie źle,ale jak tu zostane nie wiadomo jak dlugo,to dodatkowo oszaleje.:(

jak to co masz robić- rodzić masz ;) a tak poważnie wsłuchaj się w swój organizm

Tadam..........dziś zaczęłam 36 tydzień:tak::tak::tak:

no pięknie- gratuluję kochana :)

Agutka lepiej zostań w szpitalu bo jak pojedziesz do domu to dodatkowy stres i wysiłek a co jak akcja sie szybko rozwinie to musisz mieć dużo siły a jeżdżenie w tą i z powrotem w niczym Ci nie pomoże :)
Życzę Ci szybkiego rozwoju akcji żebyś nie myślała, że zmarnowałaś noc w szpitalu :) :) :)

reklama
Do góry