reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

hahahah Kroczku a juz chciałam CI pojechać, że wątek z dzieciaczkami nie uzupełniony....wchodzę i co widzę.....o mamuniu ile my juz dzieci mamy:tak:
A Hubercik to w którym tyg sie urodził??

reklama
Nic sie na razie konkretnego nie dzieje.
Gadalam z polozna i zaraz mnie przeniosą na oddzial.Jak jutro badania wyjdą takie jak dzis,to mogę sie wypisać.Bo dzis mam sie wyspać.;)

Truskawkowa, ja pewnie dotrwam do 42tyg i będę majówką.... Już mi smutno....
laseczki oby Wam sie dzieciaczki wykluły Viltutti, Agutek, Magda - oby sprawnie poszło :-)

Ja leze i juz chyba z 5 czy 6 skurcz rowno co 14-15 minut :-( postaram sie zasnac to moze przejdzie. Najbardziej mnie wkurza to ze pewnie beda mnie te skurcze jeszcze dlugo meczyc bez efektu. No ale do porodu mi sie jakos specjalnie jeszcze nie spieszy. Tak do poczatku kwietnia chcialabym wytrzymac. Tylko zeby mi teraz odpuscilo a potem zlapalo raz a dobrze. Ehhh kolejny skurcz :-( znowu co 15.

Magda u Ciebie z tego co pamietam wszystko bylo w gotowosci wiec byc moze sie rozkreci na dobre. Trzymam kciuki.

A jutro zaczynam 37 tydzien!!!!! Rety kiedy to zlecialo????

Ostatnia edycja:
Hmm, powiem tak:) czytam Was od miesiąca. Przebrnęłam przez całość. I postanowiłam już na mecie właściwie dołączyć do grupy. Fajne z Was dziewczyny i liczę, że mnie, zbłąkaną kwietnióweczkę przygarniecie co?
Termin mam na 27 kwietnia, drugi bąbel ale dziesięcioletnia różnica wieku.
Witam się.:-)

reklama
Do góry