reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ancona dzwoń do swojego gina a jak nie odbiera to jedź na IP tylko nie do tej wariatki!!!

Co do mężów to ja uważam, że co jakiś czas trzeba nimi wstrząsnąć- nie zmieszać :)

Mój poszedł z dziećmi na salki na bal karnawałowy i kazał mi leżeć pisać na bb albo patrzeć w tv.

Ja mam na leżąco najniżej 135/85 więc jak dla mnie i po nocy wysoko :(
Siedzę na 4 literach i kroję wędlinę, pieczarki, cebulkę, serek- wszystko na pizzę.
Oczywiście pizza ta na szybko, bez drożdży

Wrócą to im zrobię pizzę na obiad.

Ancona dzwoń do gina.

Dagmar raczej wysokie to ciśnienie a w porównaniu z moim to już na 100%:) Ja to po wysiłku tera mam ledwo 115 na 70 tak mniej więcej:)

Kubuś się troszkę poruszał ale ewidentnie ma dziś lenia:) Ruszać się rusza więc nie będę panikowała tym bardziej że on miewa takie dni że kilka dni szaleje a potem 2-3 dni spokój... dziwne to ale może tak już ma.

Ancona - no nienormalna baba jakaś:wściekła/y::szok: Zadzwoń do swojego gina i jak każe jechać to jedź do Lublina na IP!

Dagmar - podoba mi się, że obiadek na siedząco robisz:tak: Tak ma być!:tak:

Kroczek_k - może też tak być, że Kubus zmienił pozycję i łapkami i nigami do wewnątrz smyra, i go wtedy słabiej czujesz bo nie wszystkie ruchy da się wychwycić:tak:

Ginekolog nie odbiera, jadę do lublina myślę że to nic takiego ale może przynajmniej zbada mnie ktoś kompetentny i powie co to. Dziękuję Wam!
Dam znać co i jak.

Witajcie dziewczynki tego sobotniego poranka :-)

Kroczku ja też podziwiam dziewczyny które mają już dzieciaczki :tak: ale z Was silne kobitki bo ja ciągle chodzę zmęczona :-)

Viltutti gratulacje ciociu :-) a już niedługo Ty będziesz miała przy sobie maluszka fajnie bo kuzynostwo będzie w tym samym wieku :-)

Ancona biedactwo dzwoń do gina a jak nie odbierze to na IP ! i daj koniecznie znać co i jak !

Dagmar tez jestem tego zdania że czasami trzeba facetem wstrząsnąć i wtedy nawet potrafi się domyśleć pewnych rzeczy :-)

Ale piękne słoneczko dzisiaj u Mnie dziewczyny :-) z Kubusiem już po spacerku i zaraz lecę pakować torbę bo się zabieram za to jak sójka za morze :-p no i dzisiaj chcę męża wyciągnąć na zakupy do Ikei po fotel do karmienia do malutkiej do pokoju, lampę i ramki do zdjęć na ścianę :-) mam nadzieję że jak się wyśpi to uda Mi się go namówić bo jeszcze chrapie :-p

Aaaa a widziałyście ten filmik słodki New-Born Baby Does Not Want To Leave Her Mother. Something Wonder - YouTube

Miłego dzionka dziewczynki :-)

Ginekolog nie odbiera, jadę do lublina myślę że to nic takiego ale może przynajmniej zbada mnie ktoś kompetentny i powie co to. Dziękuję Wam!
Dam znać co i jak.

czekamy.

laski 150/95 dzoniłam do gina- muszę iść na oddział.

Za 2 godziny mam góra być. Jestem załamana.

Buźki.

reklama
Dziewczyny dzisiaj zaczynam 35 tydzień :szok: i do porodu zostało 42 dni :szok: a zawsze może być wcześniej :szok:

beznazwy.png

Załączniki

• beznazwy.png
    beznazwy.png
    27,9 KB · Wyświetleń: 74
Do góry