reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Ancona dzwoń do swojego gina a jak nie odbiera to jedź na IP tylko nie do tej wariatki!!!

Co do mężów to ja uważam, że co jakiś czas trzeba nimi wstrząsnąć- nie zmieszać :)

Mój poszedł z dziećmi na salki na bal karnawałowy i kazał mi leżeć pisać na bb albo patrzeć w tv.

Ja mam na leżąco najniżej 135/85 więc jak dla mnie i po nocy wysoko :(
Siedzę na 4 literach i kroję wędlinę, pieczarki, cebulkę, serek- wszystko na pizzę.
Oczywiście pizza ta na szybko, bez drożdży

Wrócą to im zrobię pizzę na obiad.

Ancona dzwoń do gina.

Dagmar raczej wysokie to ciśnienie a w porównaniu z moim to już na 100%:) Ja to po wysiłku tera mam ledwo 115 na 70 tak mniej więcej:)

Kubuś się troszkę poruszał ale ewidentnie ma dziś lenia:) Ruszać się rusza więc nie będę panikowała tym bardziej że on miewa takie dni że kilka dni szaleje a potem 2-3 dni spokój... dziwne to ale może tak już ma.

Ancona - no nienormalna baba jakaś:wściekła/y::szok: Zadzwoń do swojego gina i jak każe jechać to jedź do Lublina na IP!

Dagmar - podoba mi się, że obiadek na siedząco robisz:tak: Tak ma być!:tak:

Kroczek_k - może też tak być, że Kubus zmienił pozycję i łapkami i nigami do wewnątrz smyra, i go wtedy słabiej czujesz bo nie wszystkie ruchy da się wychwycić:tak:

Ginekolog nie odbiera, jadę do lublina myślę że to nic takiego ale może przynajmniej zbada mnie ktoś kompetentny i powie co to. Dziękuję Wam!
Dam znać co i jak.

Witajcie dziewczynki tego sobotniego poranka :-)

Kroczku ja też podziwiam dziewczyny które mają już dzieciaczki :tak: ale z Was silne kobitki bo ja ciągle chodzę zmęczona :-)

Viltutti gratulacje ciociu :-) a już niedługo Ty będziesz miała przy sobie maluszka fajnie bo kuzynostwo będzie w tym samym wieku :-)

Ancona biedactwo dzwoń do gina a jak nie odbierze to na IP ! i daj koniecznie znać co i jak !

Dagmar tez jestem tego zdania że czasami trzeba facetem wstrząsnąć i wtedy nawet potrafi się domyśleć pewnych rzeczy :-)

Ale piękne słoneczko dzisiaj u Mnie dziewczyny :-) z Kubusiem już po spacerku i zaraz lecę pakować torbę bo się zabieram za to jak sójka za morze :-p no i dzisiaj chcę męża wyciągnąć na zakupy do Ikei po fotel do karmienia do malutkiej do pokoju, lampę i ramki do zdjęć na ścianę :-) mam nadzieję że jak się wyśpi to uda Mi się go namówić bo jeszcze chrapie :-p

Aaaa a widziałyście ten filmik słodki New-Born Baby Does Not Want To Leave Her Mother. Something Wonder - YouTube

Miłego dzionka dziewczynki :-)

Ginekolog nie odbiera, jadę do lublina myślę że to nic takiego ale może przynajmniej zbada mnie ktoś kompetentny i powie co to. Dziękuję Wam!
Dam znać co i jak.

czekamy.

laski 150/95 dzoniłam do gina- muszę iść na oddział.

Za 2 godziny mam góra być. Jestem załamana.

Buźki.

reklama
Dziewczyny dzisiaj zaczynam 35 tydzień :szok: i do porodu zostało 42 dni :szok: a zawsze może być wcześniej :szok:

beznazwy.png

Załączniki

• beznazwy.png
    beznazwy.png
    27,9 KB · Wyświetleń: 70
Do góry