To chyba nie ten wątek ale..zastanawiam się właśnie czy przez ten celibat, nie będe miała gorszego porodu..przy poprzednich ciążach zwłaszcza drugiej nie miałam celibatu,ochota była wielka!-poród super,szybko,bez naciecia miodzio. W koncu podczas kochania się też jakiś masaż jest;-)
reklama
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dziewczyny z ciekawości zaglądam na wątek lutówek i marcówek i uświadamiam sobie jak niewiele nam zostało Lutówki powoli się rozpakowują, chyba z 5 już urodziło a marcówki jeszcze się trzymają choć chyba 3 są w szpitalu.
Matko toż to w marcu już będziemy jak na szpilkach siedzieć)
Nie wiem dlaczego ale wcale mnie to nie stresuje Raczej czuję takie miłe podekscytowanie) że to już już za chwilkę)
Nie wiem dlaczego ale wcale mnie to nie stresuje Raczej czuję takie miłe podekscytowanie) że to już już za chwilkę)
Dziewczyny z ciekawości zaglądam na wątek lutówek i marcówek i uświadamiam sobie jak niewiele nam zostało Lutówki powoli się rozpakowują, chyba z 5 już urodziło a marcówki jeszcze się trzymają choć chyba 3 są w szpitalu.
weź mnie nie strasz dlatego ja właśnie planuję spakować torbę do porodu już jakoś niedługo, tak na wszelki wypadek...
AguniaGR
Fanka BB :)
Dziewczyny nie wiecie co to oponki? To wy dzieciństwo miałyście niepełne! A oponki to coś takiego z twarogu.
Pyszne są. I udało mi się uniknąć ich robienia dzisiaj. W sumie to pewnie udałoby mi się całkowicie z nich wykpić, gdyby nie to, że sama nabrałam na nie strasznej ochoty.
A teraz zrobię zdziwiony ryjek laika: to podczas porodu jeszcze tną krocze? A co my mało się tam nacierpimy. Teraz to ja się dopiero zaczęłam stresować.
Mój mąż wczoraj jak się przebierałam to przyglądał mi sie bardzo długo i rzucił jeden krótki komentarz "ale ja cię zepsułem". Zastanawiałam się czy się nie obrazić, ale w sumie skoro wziął winę na siebie to postanowiłam dać mu spokój :-)
A ja dzisiaj miałam bardzo miły dzień. Pojechałam w końcu na zakupy do galerii i korzystając z ostatnich dni wyprzedaży kupiłam sobie kilka rozpinanych bluzek na czas karmienia. Podjęłam też próbę kupienia spodni, ale w tym stanie okazało się to nie do przejścia. W międzyczasie zrobiłam sobie przerwę na kawkę i rurkę z kremem i to już mnie całkowicie usatysfakcjonowało.
Pyszne są. I udało mi się uniknąć ich robienia dzisiaj. W sumie to pewnie udałoby mi się całkowicie z nich wykpić, gdyby nie to, że sama nabrałam na nie strasznej ochoty.
A teraz zrobię zdziwiony ryjek laika: to podczas porodu jeszcze tną krocze? A co my mało się tam nacierpimy. Teraz to ja się dopiero zaczęłam stresować.
Mój mąż wczoraj jak się przebierałam to przyglądał mi sie bardzo długo i rzucił jeden krótki komentarz "ale ja cię zepsułem". Zastanawiałam się czy się nie obrazić, ale w sumie skoro wziął winę na siebie to postanowiłam dać mu spokój :-)
A ja dzisiaj miałam bardzo miły dzień. Pojechałam w końcu na zakupy do galerii i korzystając z ostatnich dni wyprzedaży kupiłam sobie kilka rozpinanych bluzek na czas karmienia. Podjęłam też próbę kupienia spodni, ale w tym stanie okazało się to nie do przejścia. W międzyczasie zrobiłam sobie przerwę na kawkę i rurkę z kremem i to już mnie całkowicie usatysfakcjonowało.
Załączniki
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Ale dziewczyny ja nikogo nie straszę Strach ma wielkie oczy tylko)
Agunia no nie ja Cię utukę) No i co Ty nas tu szczujesz oponkami) Albo nie będę Cię tłukła ... po prostu wproszę się do Ciebie na oponki) Mam dosyć blisko)
Agunia no nie ja Cię utukę) No i co Ty nas tu szczujesz oponkami) Albo nie będę Cię tłukła ... po prostu wproszę się do Ciebie na oponki) Mam dosyć blisko)
madzikm76
No ja bym chciala juz rodzic, taz. nie juz w 29 tygodniu, ale zeby juz miec termin i miec dzidziola przy sobie. Chociaz pewnie teraz to sie latwo mowi a pod koniec marca zaczne siac panike
Dziewczyny nie wiecie co to oponki? To wy dzieciństwo miałyście niepełne! A oponki to coś takiego z twarogu.
Zobacz załącznik 605804
Ja wiedzialam, ze przy porodzie moga naciac krocze i mam wrazenie ze w Irlandii to hurtowo i bez potrzeby czasem robia. Musze sie dopytac na wizycie co i jak, bo wolalabym uniknac
Komentarz meza mnie dobil
Za mna chodza truskawki, ale takie Polskie, czerwcowe, pyszne, drobne ale slodkie. No skad ja teraz truskawiki takowe wezme
Edysiek
odkrywca
o ja właśnie tak się czuję :-)Nie wiem dlaczego ale wcale mnie to nie stresuje Raczej czuję takie miłe podekscytowanie) że to już już za chwilkę)
Ja też patrzę jak znikają kolejne miesiące z ciążówek i jak zostaną tylko marcówki przed nami to zacznę się bać ;-)
Agunia mój mąż już od jakiegoś czasu mówi na mnie "grubasku" ;-)
ola10
Hej dziewczyny masę dzisiaj naskrobałyście i pewnie nie doczytam wszystkiego. widziałam że humory co niektórym nie dopisują więc i ja się dołączam. Wszystko jest bleee ryczeć mi się chce, wkurza mnie bałagan a co wstanę żeby coś zrobić to skurcze łapią kasy nie mam i się nie zanosi żebym miała a tyle do kupienia. echhh Pozatym czuję się gruba i brzydka i mam świadomość że będzie jeszcze gorzej bo leżąc tyję dużo szybciej mimo że jem normalnie. Zaczęłam prać ciuszki dla małej i nawet to mi humoru nie poprawia. eeee nie będę smęcić taki dzień jutro będzie lepiej
reklama
Nie wiem ja Wy ale ja uwielbiam przeglądać stylowi.pl i znalazłam dziścoś takiego ciekawe czy wyrobiła bym się do kwietnia z czyś takim DIY Puff Infant Changing Station | UsefulDIY.com na Stylowi.pl CUDEŃKO:-)
A I TA TORBA SPODOBAŁA MI SIĘ Torba-łóżeczko na Stylowi.pl
A I TA TORBA SPODOBAŁA MI SIĘ Torba-łóżeczko na Stylowi.pl