reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
kroczek oponkować będę w sobotę, serdecznie zapraszam :tak:

Adela fajne gadżety.

Edysiek dopadła mnie znana i Tobie przypadłość. Jem i jem i ciągle głodna jestem :no:

Adela fajna ta torba ale cena powala..

A ja jak cały dzień był super to na wieczór doła łapię... Płakać mi się chce przez tą p***** szkołę :wściekła/y:, cały tydzień przebimbałam i nie zrobiłam nic, przytłacza mnie to i stresuje się jak nie wiem co, zła jestem na siebie że się nie uczę a jak tylko próbuję coś poczytać związanego ze szkołą to odrazu biegunki dostaję i skurcze mnie łapią, brzuch się napina i dalej leżę i nic nie robię:zawstydzona/y:. I tak w kółko.
Znowu spać przez to nie będę, tysiące głupich myśli i koszmary! Mam tak kilka dni przed każdym zjazdem! :-(

I mnie się humor zepsuł :-( Na wizycie wszystko ok, dzieciaczki rosną jeden ponad 1 kg drugi 850 g, szyjka ładna tylko mnie lekarz wkurzył bo mówił że na sterydy do szpitala mi da skierowanie na 3 dni, a dziś jak przyszło co do czego to mam iść w czwartek a wyjdę w poniedziałek! Na moje oko to trochę dłużej:wściekła/y: a ja tak szpitali nie znoszę. I cały weekend tam spedzę, buuuuuuuu
AAA i termin CC mi ustalił na 11 kwietnia. Wychodzi na to że to krócej niż 3 miesiące :szok:
L- oka - w brzuszku 2 chłopaczki :-)

Patuśka a Ty jak się czujesz? Przeszedł Ci trochę ten szkolny stres?

Mnie dopiero łapie, żeby nie myśleć to pewnie będę pół nocy głupie filmy oglądać. Najgorsze jest to że zima się dopiero rozkręca, ja jeżdżę sama autem do szkoły ok70km jeszcze wyczytałam że od 8msca trzeba bardziej uważać bo za kierownicą różnie to może być:dry:, sesja trwa do końca lutego (jak dobrze pójdzie) a za tydzień w środę skończę 31 tydzień i rozpocznę 8miesiąc jeszcze tam urodzę z moją tendencją do stresu i paniki! Mam dość..:-(

Rila najważniejsze że z dzieciaczkami wszystko jest dobrze, a szpital to dla dobra Twoich chłopaków, szybko zleci i będziesz dalej leżakować w domciu :happy2:.

Ostatnia edycja:
Adela618 bardzo fajne te rzeczy, tylko właśnie takie gadżeciarskie:-D bo do spania u kogoś to i wypiętą gondolę można przecież wykorzystać, fakt zajmuje więcej miejsca, no ale coś za coś...

acona nie przejmuj się babeczko, może pocieszy Cię fakt, że ja też z tych co odsuwają od siebie pilne rzeczy a potem stres mnie zżera. Ale będzie dobrze, jakoś ten zjazd przeżyjesz, szkoda nerwów, lepiej pomyśl o czymś miłym przed snem i się dobrze wyśpij, może Ci się humor polepszy - tego życzę!

A ja zaczęłam od wczoraj ruchy dziecka liczyć, zobaczymy czy wytrwam. Moje skubane maleństwo wyczuło chyba i teraz pięknie współpracuje. A w poprzednie dni były długie okresy ciszy i dlatego postanowiłam liczyć, no to teraz mam:-D

nie zajrzeć do was w ciągu dnia to potem lektura na pół wieczoru :)

co do nacięcia krocza to ja przy poprzednim porodzie miałam papier, na którym zaznaczałam czy wyrażam zgodę, czy nie.

Wy tu depresyjny dzień macie, a mnie chęci na męża naszły dziś :szok:

Moi-pas - ja tez licze, i chyba sie bardziej stresuje teraz niz jak nie liczylam:tak:. Przedtem dziecko kopalo i bylo Ok, a teraz jak nie puknie przez dwie godzinki to ja juz stresa lapie czy wszystko w porzadku, mam ochote zezrec cala czekolade i popic litrem soku byleby sie tylko obudzila:cool: Ciazowa paranoja:baffled::tak:

reklama
Ej, to torbo-łóżeczko jest do kitu... Baby Travel - Łóżeczko turystyczne i torba w jednym - Przydajesie.pl zobaczcie wymiary. Ma 76cm długości, więc zakładając że dziecku przyda się po 5cm luzu za głową i w stopach to daje 66cm... czyli praktycznie noworodek. A kto z takim małym pimpkiem będzie podróżował na tyle, żeby potrzebować takiej torby :cool2:
Widzicie, już nie szkoda :) beznadziejna jest ;)

Do góry