Cześć dziewczyny :-)!!!
Kurcze piszecie w takim tempie że nie dam rady odpisać
.
Dagmar nie denerwuj się, mąż jeszcze pójdzie na pewno po rozum do głowy ;-)! Bardzo Ci współczuję tego kłucia :-( ale jesteś naprawdę dzielna
!!!
Jotemka normalnie uśmiałam się i przeraziłam jednocześnie czytając o pomysłowości 3 latka i stwierdziłam, że normalnie strach przysnąć przy takich maluchach pomysłowych
;-)
Ermirka dobrze, że pojechałaś i wszystko się wyjaśniło bo z opisu groźnie to wyglądało...
Kroczku odpoczywaj jak najwięcej i się nie martw Kubusie to mocne chłopaki i na pewno wszystko będzie dobrze :-)
!!!
Marteczka08 super że wizyta udana, niczym się nie stresuj i wypoczywaj żebyś miała siłę na środowe spotkanie ;-)
Marcia dokładnie wiem co znaczy załatwianie kredytu ale gratuluje wystartowania, teraz już jakoś będzie się toczyć do przodu ;-) Trzymam kciuki:-)
Przepraszam, że nie odpisuję wszystkim ale nie bardzo już pamiętam co czytałam bo ledwo nadrobiłam...
Ja dziś rozpoczęłam wielkie maluszkowe pranie:-)!!! Właśnie kończy się 5 pralka, zostały mi jeszcze 2 do zrobienia i sprawa ubranek się zamknie
;-). Potem jeszcze rożki, pieluszki kocyk kołdra około 3 pralki i sprawa będzie zakończona
A od jutra czeka mnie meeega prasowanko
:-)!!! Na szczęście mój mąż jest bardzo chętny i pomocny do wszystkiego więc sam mówi że chce prasować a ja będę sobie składać i segregować bo on nie wie co i jak poukładać;-) więc się pewnie jakoś podzielimy...
Dobrej i spokojnej nocki życzę Wam wszystkim i aby jutrzejszy dzień był duuużo lepszy od dzisiejszego dla Was:-);-)!