reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Hej dziewczynki:) nareszcie jestem odzyskałam login i hasło i wracam mam nadzieję, że teraz już na dobre:-) moje perypetie zaczęły się od tego że komputer mi siadał i mąż przeinstalował mi system, ale już wszystko ok więc teraz czeka mnie nadrabianie waszych wpisów :szok: bardzo mocno Was ściskam i pozdrawiam serdecznie :-)

Witam w ponury czwartek. Za oknem ciemo jak wieczorem i depresyjnie bardzo. Nie cierpię takiej pogody:no:

Dagmar u mnie to samo było - Mamo, dziewczyny jak się na w-fie przebierają, to mają staniki a ja nie ;-)
No i trzeba było kupić, taki zwykły bawełniany :-)

Argumentacja nie do odparcia:tak::tak: Na każdą z nas przychodził kiedyś ten czas:-)

Zobacz załącznik 598622 a tak mój Hades wypoczywa z rana:))

No to się nazywa wygodna pozycja:-D I podusia jaka exclusive - haftowana fiu fiu;-);-)

Mojego nie ma już 17 dni :(

:-:)-:)-(
Dagmar - czy jest już wystarczająco zimno żeby babcię na pole wystawić na 17 dni!!!!
A tak myślę sobie, że piesek którego mieliście już tyle lat nie odszedłby daleko, trzymałby się domu. Może ona mu coś zrobiła?:-(

Na Fetę usypiająco działa wirtualny świat

Zobacz załącznik 598644

Czyżbyśmy aż tak przynudzały na forum:szok::szok::-D:-D

A oto moje poranne widoki

forrest2.jpg

Załączniki

• forrest2.jpg
    forrest2.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 67
Cudne psiaki :-)

A ja mam może głupie pytanie, ale się nad tym zastanawiam czy można pomylić skurcze z ruchami dziecka??? :baffled:
Dzisiaj wzięłam się za mycie okien, mąż mi pomógł to szybko poszło. Ale w trakcie mycia czułam jak dzidzia szaleje. Później się zastanawiałam czy to na pewno dzidzia a nie skurcze :zawstydzona/y: choć raczej wydawało mi się, że to maluch.

Do wieszania firanek zatrudniłam męża, jakoś mu to poszło, choć w kuchni trochę krzywo ;-) ale dzisiaj już to zostawię.
A w dodatku teściowa jak zobaczyła, że piorę firanki to powiedziała, że mam nie wieszać tylko ona powiesi :szok: To powiedziałam, że może powiesić u Angeli w pokoju (tam to raczej mój mąż by nie podołał :-p).

No i w razie czego już nic dzisiaj nie robię, tylko odpoczywam.

Witam w ponury czwartek. Za oknem ciemo jak wieczorem i depresyjnie bardzo. Nie cierpię takiej pogody:no:

Argumentacja nie do odparcia:tak::tak: Na każdą z nas przychodził kiedyś ten czas:-)

No to się nazywa wygodna pozycja:-D I podusia jaka exclusive - haftowana fiu fiu;-);-)

:-:)-:)-(
Dagmar - czy jest już wystarczająco zimno żeby babcię na pole wystawić na 17 dni!!!!
A tak myślę sobie, że piesek którego mieliście już tyle lat nie odszedłby daleko, trzymałby się domu. Może ona mu coś zrobiła?:-(

Czyżbyśmy aż tak przynudzały na forum:szok::szok::-D:-D

A oto moje poranne widoki

Zobacz załącznik 598649

nic mu nie zrobiła na pewno ale ja się boję, że on się "obrazil" że ona go przegania i bije i nas zostawił.
Nawet autostradę już sprawdzaliśmy, czy go nie przejechało.

fajnego masz kudłacza :)
Cudne psiaki :-)

A ja mam może głupie pytanie, ale się nad tym zastanawiam czy można pomylić skurcze z ruchami dziecka??? :baffled:
Dzisiaj wzięłam się za mycie okien, mąż mi pomógł to szybko poszło. Ale w trakcie mycia czułam jak dzidzia szaleje. Później się zastanawiałam czy to na pewno dzidzia a nie skurcze :zawstydzona/y: choć raczej wydawało mi się, że to maluch.

Do wieszania firanek zatrudniłam męża, jakoś mu to poszło, choć w kuchni trochę krzywo ;-) ale dzisiaj już to zostawię.
A w dodatku teściowa jak zobaczyła, że piorę firanki to powiedziała, że mam nie wieszać tylko ona powiesi :szok: To powiedziałam, że może powiesić u Angeli w pokoju (tam to raczej mój mąż by nie podołał :-p).

No i w razie czego już nic dzisiaj nie robię, tylko odpoczywam.

nie, nie mogłaś pomylić :)
Teściowa punktuje? :O

Kroczek_k mój psiak się tak samo rozwala ale... no właśnie w łóżku rodziców (choć z posłania czasem też korzysta).
Feta jest po prostu słodka - fajnie że do was trafiła.
Aulija chyba najlepiej by było poczekać na ładną pogodę i posuszyć ciuszki na powietrzu :-)
O już sobie wyobrażam jak te maciupkie ubranka wiszą na sznurku

Dlatego ja na słońce czekam, a jak się nie uda to trudno... a maciupkie to fakt ja wieszam te słodziutkie bodziaki na wieszaku na skarpetki mam coś takiego - Suszarka do prania 273469 w Tchibo świetnie się sprawdza :)
świetny emot :D

Argumentacja ze stanikami niezła ale to może lepiej, że wolą się choć trochę zakryć :wink:

U mnie mama miała wczoraj drobną stłuczkę z tirem grrrr poszła jej tylko lampa ale gdyby nie wolny pas na który uciekła to gość by centralnie na nią wjechał i nawet jej nie zauważył.
A dziś kominiarz przyszedł, ja zadowolona bo nie było nas jak był przegląd otwieram a on że kalendarz chce sprzedać. Mówię, że kontrola miała być a on uciekł... ciekawe czy to przebieraniec jakiś czy prawdziwy.
Na jasełka do teatru nie idziemy bo mały miał wieczorem 37,5 i nie chcę ryzykować. Na szczęście dało mu się wytłumaczyć, że chcemy mieć pewność że będzie zdrowy na wyjazd do dziadków i nie będziemy ryzykować wyjścia na 1h choć bardzo mi zależało ale bardziej boję cię niedoleczonego zapalenia oskrzeli...

Dagmar tak mi szkoda tego Twojego pieska że szok:((
Dziewczynki fajne kudłacze w Feta to się na pewno naszymi wypocinami znudziła:)))
Widze madzikm ze piesio na łóżeczku śpi:)) My na szczęście odłuczyliśmy Hadesa spania na łóżku i nawet poszło bezboleśnie:)) Teraz od razu maszeruje do swojego legowiska:))

reklama
Marcia dzięki za rady :)
dziś już język nie ma takiego ostrego koloru, wysypka jest, ale czuć ją pod palcami i np. na plecach nie widać, ale na buzi jeszcze ma takie widoczne kropki i pupa podrażniona bardziej.
Zobaczymy, jak będzie na jutrzejszej wizycie.

Do góry