reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Hej dziewczynki:) nareszcie jestem odzyskałam login i hasło i wracam mam nadzieję, że teraz już na dobre:-) moje perypetie zaczęły się od tego że komputer mi siadał i mąż przeinstalował mi system, ale już wszystko ok więc teraz czeka mnie nadrabianie waszych wpisów :szok: bardzo mocno Was ściskam i pozdrawiam serdecznie :-)

Witam w ponury czwartek. Za oknem ciemo jak wieczorem i depresyjnie bardzo. Nie cierpię takiej pogody:no:

Dagmar u mnie to samo było - Mamo, dziewczyny jak się na w-fie przebierają, to mają staniki a ja nie ;-)
No i trzeba było kupić, taki zwykły bawełniany :-)

Argumentacja nie do odparcia:tak::tak: Na każdą z nas przychodził kiedyś ten czas:-)

Zobacz załącznik 598622 a tak mój Hades wypoczywa z rana:))

No to się nazywa wygodna pozycja:-D I podusia jaka exclusive - haftowana fiu fiu;-);-)

Mojego nie ma już 17 dni :(

:-:)-:)-(
Dagmar - czy jest już wystarczająco zimno żeby babcię na pole wystawić na 17 dni!!!!
A tak myślę sobie, że piesek którego mieliście już tyle lat nie odszedłby daleko, trzymałby się domu. Może ona mu coś zrobiła?:-(

Na Fetę usypiająco działa wirtualny świat

Zobacz załącznik 598644

Czyżbyśmy aż tak przynudzały na forum:szok::szok::-D:-D

A oto moje poranne widoki

forrest2.jpg

Załączniki

• forrest2.jpg
    forrest2.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 65
Cudne psiaki :-)

A ja mam może głupie pytanie, ale się nad tym zastanawiam czy można pomylić skurcze z ruchami dziecka??? :baffled:
Dzisiaj wzięłam się za mycie okien, mąż mi pomógł to szybko poszło. Ale w trakcie mycia czułam jak dzidzia szaleje. Później się zastanawiałam czy to na pewno dzidzia a nie skurcze :zawstydzona/y: choć raczej wydawało mi się, że to maluch.

Do wieszania firanek zatrudniłam męża, jakoś mu to poszło, choć w kuchni trochę krzywo ;-) ale dzisiaj już to zostawię.
A w dodatku teściowa jak zobaczyła, że piorę firanki to powiedziała, że mam nie wieszać tylko ona powiesi :szok: To powiedziałam, że może powiesić u Angeli w pokoju (tam to raczej mój mąż by nie podołał :-p).

No i w razie czego już nic dzisiaj nie robię, tylko odpoczywam.

Witam w ponury czwartek. Za oknem ciemo jak wieczorem i depresyjnie bardzo. Nie cierpię takiej pogody:no:

Argumentacja nie do odparcia:tak::tak: Na każdą z nas przychodził kiedyś ten czas:-)

No to się nazywa wygodna pozycja:-D I podusia jaka exclusive - haftowana fiu fiu;-);-)

:-:)-:)-(
Dagmar - czy jest już wystarczająco zimno żeby babcię na pole wystawić na 17 dni!!!!
A tak myślę sobie, że piesek którego mieliście już tyle lat nie odszedłby daleko, trzymałby się domu. Może ona mu coś zrobiła?:-(

Czyżbyśmy aż tak przynudzały na forum:szok::szok::-D:-D

A oto moje poranne widoki

Zobacz załącznik 598649

nic mu nie zrobiła na pewno ale ja się boję, że on się "obrazil" że ona go przegania i bije i nas zostawił.
Nawet autostradę już sprawdzaliśmy, czy go nie przejechało.

fajnego masz kudłacza :)
Cudne psiaki :-)

A ja mam może głupie pytanie, ale się nad tym zastanawiam czy można pomylić skurcze z ruchami dziecka??? :baffled:
Dzisiaj wzięłam się za mycie okien, mąż mi pomógł to szybko poszło. Ale w trakcie mycia czułam jak dzidzia szaleje. Później się zastanawiałam czy to na pewno dzidzia a nie skurcze :zawstydzona/y: choć raczej wydawało mi się, że to maluch.

Do wieszania firanek zatrudniłam męża, jakoś mu to poszło, choć w kuchni trochę krzywo ;-) ale dzisiaj już to zostawię.
A w dodatku teściowa jak zobaczyła, że piorę firanki to powiedziała, że mam nie wieszać tylko ona powiesi :szok: To powiedziałam, że może powiesić u Angeli w pokoju (tam to raczej mój mąż by nie podołał :-p).

No i w razie czego już nic dzisiaj nie robię, tylko odpoczywam.

nie, nie mogłaś pomylić :)
Teściowa punktuje? :O

Kroczek_k mój psiak się tak samo rozwala ale... no właśnie w łóżku rodziców (choć z posłania czasem też korzysta).
Feta jest po prostu słodka - fajnie że do was trafiła.
Aulija chyba najlepiej by było poczekać na ładną pogodę i posuszyć ciuszki na powietrzu :-)
O już sobie wyobrażam jak te maciupkie ubranka wiszą na sznurku

Dlatego ja na słońce czekam, a jak się nie uda to trudno... a maciupkie to fakt ja wieszam te słodziutkie bodziaki na wieszaku na skarpetki mam coś takiego - Suszarka do prania 273469 w Tchibo świetnie się sprawdza :)
świetny emot :D

Argumentacja ze stanikami niezła ale to może lepiej, że wolą się choć trochę zakryć :wink:

U mnie mama miała wczoraj drobną stłuczkę z tirem grrrr poszła jej tylko lampa ale gdyby nie wolny pas na który uciekła to gość by centralnie na nią wjechał i nawet jej nie zauważył.
A dziś kominiarz przyszedł, ja zadowolona bo nie było nas jak był przegląd otwieram a on że kalendarz chce sprzedać. Mówię, że kontrola miała być a on uciekł... ciekawe czy to przebieraniec jakiś czy prawdziwy.
Na jasełka do teatru nie idziemy bo mały miał wieczorem 37,5 i nie chcę ryzykować. Na szczęście dało mu się wytłumaczyć, że chcemy mieć pewność że będzie zdrowy na wyjazd do dziadków i nie będziemy ryzykować wyjścia na 1h choć bardzo mi zależało ale bardziej boję cię niedoleczonego zapalenia oskrzeli...

Dagmar tak mi szkoda tego Twojego pieska że szok:((
Dziewczynki fajne kudłacze w Feta to się na pewno naszymi wypocinami znudziła:)))
Widze madzikm ze piesio na łóżeczku śpi:)) My na szczęście odłuczyliśmy Hadesa spania na łóżku i nawet poszło bezboleśnie:)) Teraz od razu maszeruje do swojego legowiska:))

reklama
Marcia dzięki za rady :)
dziś już język nie ma takiego ostrego koloru, wysypka jest, ale czuć ją pod palcami i np. na plecach nie widać, ale na buzi jeszcze ma takie widoczne kropki i pupa podrażniona bardziej.
Zobaczymy, jak będzie na jutrzejszej wizycie.

Do góry