edda89
Fanka BB :)
Hej dziewczyny mam do sprzedania fajną sukienkę ślubną.
Sukienka ślubna ciążowa rozm. XL Mikołów • Tablica.pl
Sukienka ślubna ciążowa rozm. XL Mikołów • Tablica.pl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dagmar u mnie to samo było - Mamo, dziewczyny jak się na w-fie przebierają, to mają staniki a ja nie ;-)
No i trzeba było kupić, taki zwykły bawełniany :-)
Zobacz załącznik 598622 a tak mój Hades wypoczywa z rana)
Mojego nie ma już 17 dni
Witam w ponury czwartek. Za oknem ciemo jak wieczorem i depresyjnie bardzo. Nie cierpię takiej pogody
Argumentacja nie do odparcia Na każdą z nas przychodził kiedyś ten czas:-)
No to się nazywa wygodna pozycja I podusia jaka exclusive - haftowana fiu fiu;-);-)
:---(
Dagmar - czy jest już wystarczająco zimno żeby babcię na pole wystawić na 17 dni!!!!
A tak myślę sobie, że piesek którego mieliście już tyle lat nie odszedłby daleko, trzymałby się domu. Może ona mu coś zrobiła?:-(
Czyżbyśmy aż tak przynudzały na forum
A oto moje poranne widoki
Zobacz załącznik 598649
Cudne psiaki :-)
A ja mam może głupie pytanie, ale się nad tym zastanawiam czy można pomylić skurcze z ruchami dziecka???
Dzisiaj wzięłam się za mycie okien, mąż mi pomógł to szybko poszło. Ale w trakcie mycia czułam jak dzidzia szaleje. Później się zastanawiałam czy to na pewno dzidzia a nie skurcze choć raczej wydawało mi się, że to maluch.
Do wieszania firanek zatrudniłam męża, jakoś mu to poszło, choć w kuchni trochę krzywo ;-) ale dzisiaj już to zostawię.
A w dodatku teściowa jak zobaczyła, że piorę firanki to powiedziała, że mam nie wieszać tylko ona powiesi To powiedziałam, że może powiesić u Angeli w pokoju (tam to raczej mój mąż by nie podołał ).
No i w razie czego już nic dzisiaj nie robię, tylko odpoczywam.