Ja na pewno ze znieczuleniem
mimo wszystko jest to moj pierwszy porod, nie wiem jeszcze czy silami natury czy cesarka, ale tak czy siak - znieczulenie. Wiem ze możan je podac tylko na poczatku w jakiejs fazie porodu, pozniej juz nie mozna. I rzeczywiscie nie wszedzie dają takie znieczulenie.
Spokojnie
trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobrze
a jaki masz ból brzucha? ja tez miewam czasem bóle i jelita mi sie przewracaja - lekarz powiedzal ze te przewracajace sie jelita (takie przelewanie) to wlasnie pierwsze odczuwalne ruchy
czasami tez lece do wc i mnie przeczysci, zastanow sie co jadlas, ja mam tak czesto po kefirze czy jak sie najem warzyw za duzo. Zawsze dobrze to tez skonsultowac z lekarzem.
A ja dzisiaj caly dzien w biegu i dopiero na tyłku siadłam w domu
Co do imion ja juz dawno mam wybrane i meskie i damskie
Natalia i Mikołaj
Co do 1 listopada to jedziemy na 3 cmentarze tylko i to nie w trakcie mszy. Moze przesadzam, ale wole nie zmarznąć podczas 2h mszy i nie chce stac w tłumie kichajacych i przeziębionych osób. Poki co jakos mi sie zdrowie udaje utrzymac i chcialabym to zachowac
Dzisiaj bylam w C&A - maja spore wyprzedaze na odziez ciążowa - kupiłam spodnie z szerokim pasem za 60 zł i bluzeczke z małymi stópkami za 30 zł
To tak jakby któras z Was miala ochote na zakupy
Milego wieczoru i pozdrawiam!