Dagmar- witaj witaj, u mnie ok plamienia ustaly cały czas jestem na duphastonie, we wtorek wizyta to będę wiedziała cos wiecej.
Ameryka- mi tez mdłosci wróciły, już wczoraj wieczorem cos nie bardzo sie czułam a dzisiaj to juz zupełna masakra głowa mi pęka aż zrobiłam sobie mała kawkę parzona bo chyba to od ciśnienia, taki straszny ból glowy ze az mdli.
a.m.g.- ciekawa jestem bardzo czy dobrze sobie wywróżylaś drugą córeczke, rzadko się zdarza zeby ktos byl tak pewny, naprawdę doczekać sie nie mogę a chcesz wiedzieć wcześniej czy czekasz do porodu?
Malinaa- nie znam sie na gdrzybach i wogóle to rzadko jezdziłam do tej pory ale teraz jakos tak pragne relaksu na łonie natury więc połaczymy przyjemne z porzytecznym bo jeść grzybki uwielbiam pod każda postacięa. Mój mąż się zna no i tesciowa to wogóle grzybiara więc jedzie z nami. czekam tylko aż głowa przestanie boleć.
Co do odwolania to nie nie ma takiej możliwosci jedynie w styczniu będzie kolejna tura dofinansowan wiec wtedy możemy sie starac. Najbardziej wkurzające jest to ze jeśli nie otworzymy firmy do końca listopada tom musimy zapłacic 1.000zl kary do ARR. pani z tej Agencji nam powiedziała z mogę otworzyc firme na jeden dzien przynieść jej tylko kwitej ze firma otwarta a na drugi dzień zamknac działalnosć. Czy tak można? Dziwne to wszystko.
Miliodni- cyrk na kółkach co? co lekarz to opinia
trzymam kciuki za twoje malenstwo i witaj w naszym kwietniowym gronie.
A my od rana ruszylismy w miasto. W koncu kupiłam sobie wita,miny ciążowe. Teraz leże i odpoczywam. Synek zakatarzony. Wogóle 4 razy w nocy płakal przez sen. więc tez się za bardzo nie wyspalam bo co chwilkę do niego biegalam. rano mówił ze mu sie koszmary śniły.