Witam :-)
Jeszcze tylko kilka godzin i weekend :-)
A od poniedziałku już pracuję normalnie, czyli tydzień 6-14, tydzień 14-22. Wolę tak niż 8-16, bo po powrocie do domu nie mam na nic czasu, nie wspominając o tym, że padam na pysk
Witam nowe mamusie
Dagmar to niespodzianka, sprytna dzidzia to przetrwa i 9 miesięcy
Marcia to Ty tylko popołudniami pracujesz?
Truskawkowa pewnie ten kilogram zgubiłaś przez ten stres. A kiedy masz teraz wizytę, bo ostatnią miałyśmy razem. Ja teraz mam 11.09.
Ameryka macie naprawdę porąbaną służbę zdrowia
Malina jak po wizycie? Ja też mam ostatnio dziwne sny.
Misiarska dobre to
Choć ja się obawiam, że u mnie może być zupełnie na odwrót. Przy córce do wszystkiego podchodziłam luzacko, nie trzęsłam się nad nią. Już teraz widzę, że już teraz sama ciąża mnie stresuje, a za 1 razem tak się nie martwiłam. Z tym, że wtedy nie wiedziałam nawet połowy tego co teraz wiem, nie miałam netu i chyba tak było lepiej. Teraz zanim urodzę to osiwieję, a co będzie później
Akana współczuję ciągłego pawiowania.
Ja na szczęście prawie nie mam mdłości. Ale muszę szybko coś zjeść po przebudzeniu i potem też jak zaczynam być głodna to zaczyna mnie mulić więc muszę często jeść.
No ichyba przez to już sporo przybyło mi w pasie i spodnie zrobiły się ciasne. Ale ogolnie gzdie indziej nie widzę żebym przytyła. Mam trochę ponad 1 kg na plusie i to poszło mi tylko w brzuch i cycki