dagmar
Fanka BB :)
Dagmarko jesli moge podpowiedziec w zwiazku z wozkiem, proponuje od razu zglosic sprawe do serwisu allego, ja robie tak czesto gdy zachodzi jakas niejasnosc, a w Twoim przypadku pewnie chodzi o wieksza kwote wiec nie ma na co czekac, serwis allegro od razu stara sie wyjasnic sprawe ze sprzedawca, tak bynajmniej bylo w moich przypadkach.
Ja rowniez z koncem grudnia skoncze pelne 6 miesiecy, na kiedy masz planowany termin?:-) pozdrawiam cieplo wszystkie forumowiczki, wypada gdyz jestem nowa:-)
termin na 1 kwietnia, ale chcą cc robić wcześniej :/
Ja tak na szybciora, jestem po USG połówkowym, wszystko super, wg OM wychodzi 20t3d a wg pomiarow 20t6d. No i najistotniejszy szzczegół - dziewczynka! :-) No to mogę zacząć kupować sukienusie!
no to gratuluję !!!
Eh jakos nie mam wenty na pisanie. Dzien zlatuje jak szalony i na nic nie ma czasu. Dopiero byl poczatek tygodnia a jutro juz czwartek!!!!
Kurcze a ja zlapalam chwilowego dola :-( bylismy dzisiaj dowiedziec sie o kredyt na budowe domu, no i ogolnie lipa. Podlamalam sie bo myslalam ze w koncu cos ruszymy i bedzie coraz blizej perspektywa czegos swojego a tu d... Do tego jeszcze dochodza rozne zawilosci rodzinne i jak o tym wszystkim mysle to mi sie niedobrze robi.
Pisalyscie o ksiazkach. Ja swego czasu sporo czytalam, ale teraz zwyczajnie nie mam na to czasu. Nawet gdybym nie pracowala to obowiazki domowe plus synek skutecznie to uniemozliwiaja. A wieczorem zwyczajnie nie mam sily. Wczoraj skuszona waszymi rozmowami siegnelam za ebooka ktorego juz jakis czas temu zaczelam ale poczytalam 5 minut i usnelam.
Dagmar oby mezowi szybko minely dolegliwosci. Spokojnie jesli krwi bylo nieduzo to powinno szybko ustapic. A jak synek?? No i co najwazniejsze jak Ty sie czujesz??? Kiedy masz jakas wizyte????
mały raz lepiej raz gorzej, musiałam się przeprosić z ventolinem i flixotide nebulizatora nawet już nie chowam, wrrr...
wypis we wtorek, ciekawe jak te testy wyjdą
Ja mam wizytę 17tego ale nie wiem, czy wcześniej nie pójdę, chociaż... odpukać, jest lepiej, mniej boli i mała wiercipięta ciągle kopie