reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dagmar, a wyjaśniło się coś z tym wózeczkiem. Mój małż nie dodzwonił się do tego kuriera ale kolega powiedział mu, że oni tylko odbierają paczki i nie mają dostępu do żadnych baz. Mam nadzieje, że chociaż w tym temacie się wszystko wyjaśni i nie będziecie w plecy z kasą

reklama
Dagmar, a wyjaśniło się coś z tym wózeczkiem. Mój małż nie dodzwonił się do tego kuriera ale kolega powiedział mu, że oni tylko odbierają paczki i nie mają dostępu do żadnych baz. Mam nadzieje, że chociaż w tym temacie się wszystko wyjaśni i nie będziecie w plecy z kasą

nic :(

Nie no Dagmar mam nadzieję, że nie dojdzie do zapalenia płuc... Ale fajnie w Nowy Rok wstąpisz już po 6m:)

w urodziny Kaja :D

kroczek-:-) no tak , jakoś mi umknęło i w głowie miałam myśl że my wszystkie równo idziemy z trymestrami.

dagmar- jak ja Cię znam to ty się uspokoisz w marcu po porodzie:tak:
Ale lipa z tym wózkiem moim zdaniem powinnaś to zgłosić na policję albo na początek przynajmniej do Allegro. Nie wiem dokładnie jak to w Polsce wyglada ale jak w UK troche handlowałam na E bay'u to oni interweniowali w takich sprawach i pomagali odzyskać kaskę a przynajmniej blokowali kato tamtej osoby żeby już nikogo nie oszukała.

Dagmarko jesli moge podpowiedziec w zwiazku z wozkiem, proponuje od razu zglosic sprawe do serwisu allego, ja robie tak czesto gdy zachodzi jakas niejasnosc, a w Twoim przypadku pewnie chodzi o wieksza kwote wiec nie ma na co czekac, serwis allegro od razu stara sie wyjasnic sprawe ze sprzedawca, tak bynajmniej bylo w moich przypadkach.
Ja rowniez z koncem grudnia skoncze pelne 6 miesiecy, na kiedy masz planowany termin?:-) pozdrawiam cieplo wszystkie forumowiczki, wypada gdyz jestem nowa:-)

Hej dziewczyny :-)
Ja również z tych co zanim książkę zaczną czytać to wkładają nos w środek i wąchają, ale Kindle mam od trzech lat i gorąco polecam! Dużo więcej czytam teraz, bo mimo długiego pobytu za granicą, dalej preferuję czytanie w ojczystym języku, więc dostęp do książek miałam mocno ograniczony, a teraz to jedna książka za drugą idzie :-)

Witajcie,

ja dzisiaj po wizycie u endokrynologa. Dostalam tez skierowanie na polowkowe usg. Dziewczyny jakos wydaje mi sie ze cos czesto mam to usg, co wizyte mam bo lekarz chce sprawdzic zawsze, a teraz mam co dwa tygodnie, bo polowkowe mi wypada pomiedzy wizytami. Nie wiem czy to nie zaszkodzi Małuchowi. Co prawda mowią ze bezpieczne ale jakos tak duzo tych badan :(

w ogole to dzisiaj mam zly nastroj i juz nie wiem co ze soba zrobic. Pozdrawiam Wszystkie!

L-oka- ja też Usg co wizytę także bez obaw wszędzie piszą ze to nie szkodzi więc tego się trzymajmy. Zresztą dla mnie wizyta bez Usg to takie jakieś nudy trochę także się cieszę że czasami choć na chwilkę można zajrzeć do maluszka i się upewnic że wszystko dobrze.

reklama
Do góry