reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

dagmar- te kalesony hmm może też w szafie:-D naprawdę nie mogę znależć tych butów małego. Jest to u mnie nie spotykane bo ja z tych rąbnietych-pedantycznych jestem co zawsze wie gdzie co leży. A że w domu mam tylko 1 szafe tak wynoszę częśc ciuchów do piwnicy i tak latam 2 razy do roku z kartonami. no i kutrki są czapki są nasze buty też tylko tych przeklętych kozaków nie ma. A że w tamtym roku były za duże to miałam nadzieje ze jeszcze wcisnie girkę i obejdzie sie bez zakupów.

agunia- skad ja to znam, szwagierka z dołu 2 dni temu przetapiala smalec. normalnie nie znoszę tego smrodu a w ciąży to juz wogóle glowa mnie bolała do samego wieczora bleeeeee

truskawkowa- a może chciał po prostu uslyszeć twój głos;-) u mnie podobnie, mąż dzwoni z Niemiec z jakiejs wioski i co chwile przerywa sygnał a mi normalnie cisnienie skoczyło i z ryjem na niego że po co dzwoni jak go nie słychać i rzuciłam słuchawką:sorry: ale po chwili zadzwoniłam z przeprosinami bo mi sie głupio zrobiło , w koncu nie jego wina

reklama
truskawkowa- a może chciał po prostu uslyszeć twój głos;-) u mnie podobnie, mąż dzwoni z Niemiec z jakiejs wioski i co chwile przerywa sygnał a mi normalnie cisnienie skoczyło i z ryjem na niego że po co dzwoni jak go nie słychać i rzuciłam słuchawką:sorry: ale po chwili zadzwoniłam z przeprosinami bo mi sie głupio zrobiło , w koncu nie jego wina

No właśnie u nas jakieś kłopoty z łącznością były, a mnie od razu strzela:eek: Więc co robi baba w takich sytuacjach......"pstryk" i laptop wyłączony....a potem "kilo" SMSów:szok: Walą ki na dekiel te hormony, oj walą:wściekła/y:

Mnie i tak czeka cc więc jest mi to bez różnicy.Lekarz kazał sie oszczędzać bo mi sie przy ujściu żylaki jakies porobiły i od tego miałam plamienia.Też macie takie zalecenia?????typu nie dźwigać, nie biegać zero sexu, nie przemęczać się.
A takie położenie grozi też przedwczesnym porodem.

Mój M za to zadzwonił z Holandii chyba tylko po to aby mnie wkurzyć:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Nie dośc, że zły to jeszcze nie am o czym gadać!!!!To po cholere dzwoni :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

spokojnie, spokojnie... jak mantra... spokojnie...

ola no są, w 3ciej szafie za garniturami w woreczku. wszystkie małe :szok::-D:-D:-D
ja też mam pudła w piwnicy ale przeglądam je co 2 miesiące :-D

witam w niedzielny poranek!
jakos zle mi sie spalo, tzn spalam cala noc, ale jakos mnie kregoslup i glowa boli, to moze nie bylo mi wygodnie :confused2:

nie lubie niedziel, bo jutro trzeba isc do pracy... ale co tam, damy rade!

witam leniwie.
Ja jeszcze nie umalowana, nie uczesana no lenia mam ze szok:-DAle młody polazł do dziadków i spędzi pewnie tam całą niedzielę,więc mam czas:)Może do 15 się ogarnę bo przyszła bratowa wpada na kawkę:D
Ola, Dagmar matko jakie Wy "porządnickie":eek: Ja leń jestem, że szok:szok::szok::szok:
Kroczek no u mnie się raz zadziało i mam nadzieję, że na tym koniec. Jednak ja jakieś tam żylaki mam....zobaczymy co z tego wyjdzie. najważniejsze, że "Cosik" zdrowy:tak::tak:
Miłej niedzieli życzę:-)

U mnie Truskawkowa też dwa razy się działo ale mam krwiaczka wiec to może z niego. Za 3 dni mam wizyte to zobacze czy się wchłania czy nie. Na szczęście od 3 tygodni spokój i niebawem zacznę drugi trymestr więc mam nadzieję, że będzie bezpieczniej.

Hi hi hi ja od dwóch miesięcy nieumalowana chodzę bo w zasadzie z domu nie wychodzę bo tylko na krótkie spacery więc nie mam potrzeby się malować:))

reklama
Hej dziewczynki!

ja za to mam jakąś diabelską depresje...i ogólnie stan psychiczny masakre - zamiast sie cieszyc ze dzidziunia bedzie:( przygnebia mnie to wkurza mnie maz mama wszystko na około...jakoś nie mogę się zebrac!
Zaczynam mieć faze nielubienia siebie:/ to jest fatal i odreagowuje to na wszytskim i wszystkich!!
Masakra jakaś....mam nadzieje ze to minie i te hormony się uspokoją bo inaczej OSZALEJE!!!!!

Do góry