dagmar
Fanka BB :)
Jak dla mnie każda płeć ma swoje plusy i minusy ;-) ważne aby dzieciaczki były zdrowe a co zostało "zrobione" to i tak już jest i nic z tym nie zrobimy :-):-):-)...
No a my się zastanawiamy, czy nie olejemy tematu i nie dowiemy się przy porodzie. Kurcze, może to jest jakiś plan?
Dziewczynki jak się dziś kąpałam to tak patrzyłam na brzuszek i tak na dole jest delikatnie zaokrąglony. Niesamowicie się cieszę choć to praktycznie niewidoczne jest:-)
Ja już dzisiaj mówię dobranoc i spokojnych snów
Gratuluję brzuszka Jeszcze z 3-4 tygodnie i będą widzieć wszyscy
marcia331- jak to oddziałowa zrobiła ci awanturę???
milenka30- oczywiście że trzymamy kciuki. Przecież od tego tu jesteśmy
Ale dziewczyny piszecie! Jak szalone!
Ja dzis nadrabiam ciazowe zaleglosci objawowe, na zmiane caly dzien spie, rycze i mam mdlosci Mam nadzieje ze jutro mi jakos rownowaga psychiczna wroci, bo trzeba sie spiac i popracowac... Glupio by troche bylo jakbym zaczela ryczec bo np ktorys sportowiec odmowil komentarza po skoku, a niestety jesli bede czula sie tak jak dzis to moge sie jak najbardziej spodziewac po sobie takiej reakcji ;D
Wykorzystaj to. "Jak Pan może, ja tu w ciąży specjalnie żeby porozmawiać pół świata przejechałam. Zaraz zemdleję..." i w ryk, tylko taki porządny. Facet jak nic się ugnie
Hahaha ja to mam fantazje