amusedxxx
Fanka BB :)
A już są frytki kręcone dostępne, niech Ci szczęście przyniosą!Ja 13.40 idę z mężem a potem jedziemy na Maczka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A już są frytki kręcone dostępne, niech Ci szczęście przyniosą!Ja 13.40 idę z mężem a potem jedziemy na Maczka
Dobra może mała porcja hindusa i frytki zakręcone jak takA już są frytki kręcone dostępne, niech Ci szczęście przyniosą!
Uuu ja kręconych nigdy nie próbowałam, to może to jest znakA już są frytki kręcone dostępne, niech Ci szczęście przyniosą!
Dobre ale może na ostre nie idź mi kazali ostre jeść na wywołanie porodu. Jak zrobiłam kurczaka po tajsku w papryczkach o bazylii mój płakał ale mi skurcze poszły w nocy. Miałam coś zjeść obrzydliwie słodkiego i ostregoWłaśnie ja chyba pójdę na hindusa haha
Ja to tylko łagodne, ostre mi nie przejdzie przez gardło, a jak przejdzie to szybko wyjdzieDobre ale może na ostre nie idź mi kazali ostre jeść na wywołanie porodu. Jak zrobiłam kurczaka po tajsku w papryczkach o bazylii mój płakał ale mi skurcze poszły w nocy. Miałam coś zjeść obrzydliwie słodkiego i ostrego
Z sosem śmietanowym polecam!Uuu ja kręconych nigdy nie próbowałam, to może to jest znak
az chyba mój kropek nabrał smakaZ sosem śmietanowym polecam!
Widzialsm słynne frytki na tik toku.az chyba mój kropek nabrał smaka
Tu jest trochę moje nie dokształcenie, bo ja myślałam że ciąża biochemiczna to taka w której jest tzw puste jajo co wydawało mi się że ivf wyklucza lub wada rozwojowa. A teraz doczytałam że za ciążę biochemiczna uznaje się te co się nie zagnieżdża, lub inne warunki.Widzialsm słynne frytki na tik toku.
Ale wam zazdroszczę tych transferów. Ja dalej czekam na wyniki już 1.5tygodnia... jeszcze dwa dni i jakoś ten weekend szybko zleci. Jeszcze urodziny mojego taty więc mam dużo przygotowań.
Boję się trochę przrz mojego męża, bo ja się nastawiłam że będzie choć jedna zdrowa, a on woli żebym się nie nastawiała żeby się nie zawieść...
@Lea2022 powiedz mi czy po badaniach pgd jest jeszcze możliwość ciazy biochemicznej? Kurcze zaskoczyłyście mnie, myślałam że iv to wyklucza.
Pytanie nie do mnie skierowane co prawdę, ale śledzę parę której podali dwa zarodki przebadane i zdrowe i niestety również wystąpiła ciąża biochemiczna przyczyn może być bardzo wieleWidzialsm słynne frytki na tik toku.
Ale wam zazdroszczę tych transferów. Ja dalej czekam na wyniki już 1.5tygodnia... jeszcze dwa dni i jakoś ten weekend szybko zleci. Jeszcze urodziny mojego taty więc mam dużo przygotowań.
Boję się trochę przrz mojego męża, bo ja się nastawiłam że będzie choć jedna zdrowa, a on woli żebym się nie nastawiała żeby się nie zawieść...
@Lea2022 powiedz mi czy po badaniach pgd jest jeszcze możliwość ciazy biochemicznej? Kurcze zaskoczyłyście mnie, myślałam że iv to wyklucza.