reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

reklama
u mnie w pracy jest aleksander i od początku zaznaczal ze alek a nie olek i się wszyscy przyzwyczaili
a ja swojego ola na ala bym nie zamieniła ;-)

ULLANA będzię dobrze, życzę Ci żebyś szybko zobaczyła kolejne dwie kreseczki.

OLLENA tak Kacperek urodził się z taką bujną czupryną.

NIKOLA czasami na koniec ciąży jak coś jest nie tak lub jak już jest ciąża przenoszona wody mogą być zielone i śmierdzące.

Dorotka sliczny brzuszek :-) a te wody zielone to wtedy, kiedy dziecko wydala smółkę jeszcze w lonie matki, trzeba wtedy jak najszybciej 'wyciagnac' dziecko, o moze dojsc do zakazenia.

Witam sie

Sweety ja nie potępiam kobiet, ktore dla wygody posobno biorą CC ich cialo ich decyzja mnie nic do tego...ja mam taki a nie inny stosunek do samego CC :)

Aldo no nas sam projekt wyniesie okolo 12 tysięcy do tego budowa u wyposażenie domu to juz nie wspomnę...a kuchnie musze mieć 14 m2:):)

Fiolecik jak masz za wysoką prolaktynę pewnie da Ci Bromergon. Jeżeli faktycznie go dostaniesz musisz uważać bo ma spore skutki uboczne... Wszystkiego Naj :):)

Agula no ja całe zycie w bloku a na dom ide... mam taką nadzieje:):)

Aldo dzieki za info od Izy :)

Ullana tulam :*

Rysiu trzymam kciuki daj znac

Nicolla śliczny brzuc:)

Dorotar super wyglądalaś:)

nikolaa jak po dentyscie mnie chyba tez bedzie czekal bo cos mnie zab boli od paru dni

ale sie wkurzylam wrocilam dzis do domu sama, mala u Babci a w domu ziemniakow ani zadnego pieczywa ani ziemniakow wrr i teraz bede czekac na m do 22

Pada, pada....jak dobrze, moje krzaczki w ogrodzie potrzebowały tego:-).
Odebrałam wyniki moczu i morfologii z labo, wszystko ok, żadnych bakterii, białka...:-):-):-).

A mnie imie Aleksander podoba sie wlasnie z powodu tego Olka, OLusia :-) Nie rozumiem tez osob ktore daja dziecku na imie Aleksander a pozniej poprawiaja wszystkich naokolo...'nie wolno mowic Olek tylko Alek itp'. Mam kolezanke, mozna powiedziec znajoma juz teraz ktora dala synowi Aleksander a poprawia wszystkich, ze on jest Aleks/x. Nie rozumiem dlaczego poprpstu nie dala mu tak na imie..

dorotar uwielbiam takie czuprynki u malenstw :-)

A mnie dzis caly dzien te skurcze mecza...co chwile mozna powiedziec mam taki skurcz:( przystaje i ledwo dysze, podczas siedzenia czy lezenia tez...

Gdzie ta Rysia??? Mam jej nr, ktora chciala? nie mam nic na koncie a napisalabym sms, moze ktoras napisze?

reklama
Ollena - przeslij mi numer do Rysi, napiszę do niej, bo też się martwię.
Dorotar - oglądałam, "pięknie wyreżyserowany" spektakl zrobili. A potem wywiad z dziewczyną, która leczy się od lat na epilepsję, która mam wrażenie, nie do końca poczytalna była w momencie gdy zabiła swoje dziecko i nafaszerowana prochami. I ona odsiaduje wyrok 12 lat...a oni robią z siebie pokrzywdzonych celebrytów.
Cała ta sprawa jest po prostu śmierdząca.

Ostatnia edycja:
Do góry