Dawaj koniecznie znać;*Jutro pewnie, będzie 5dpt
reklama
Co u Ciebie? Jak się czujesz?4dpt cień po rozebraniu pinka strumieniowego był widoczny
Devin
Moderator
Tu dziewczynom pinki pokazywaly 4 dnia wieczorem albo 5 dniaWow żywa reklama pink testu.
Właśnie szukam informacji, może osoby które bawiły się we wczesne testowanie powiedzą, w którym dniu zobaczyłyście kreskę na polskim teście?
Na początku mówiłam że poczekam na betę, ale teraz dziwne myśli chodzą po głowie
Może jakiś cień cienia po czasie. Ja też robiłam pinka kasetowego. Ja dzisiaj taki miałam ale już się tak wpatrywałam jak głupia, że chyba mam zwidy. No nie do opisania. HeheTu dziewczynom pinki pokazywaly 4 dnia wieczorem albo 5 dnia
Tylko staraczki zrozumieją
Dodam, że test robiłam po południu więc nie z pierwszego porannego moczu
Devin
Moderator
To moje dwa nie lubią dzieci. Ale miały styczność tylko z takimi chodzącymi pierwsza bo jak była malutka to jakiś dzieciak w Żabce zaczął piszczeć z radości że widzi psa i ją głaskać (wiecie jak głaszczą małe dzieci, bardziej uderzają) i była tak przestraszona ze szok. Od wtedy jak widzi takie małe brzdące zbliżające się do niej to warczy. A druga robi to co pierwsza więc warczą we dwie xdDziewczyny mające zwierzęta, macie jakieś doświadczenie jak przygotować psa na nowego członka rodziny? Najbardziej mnie przeraża, że mam psinkę gadułę i lubi sobie popyskowac
Pozatym obydwie są przytulasami, ciągle szukają atencji, śpią z nami w łóżku, ciągle chcą być głaskane.
Ale czytałam jak behawiorysta polecał włączyć w tv płacz dziecka, i nosić rożek żeby widziały że coś się ma.
Devin
Moderator
No i żeby pies był w domu jak wrócisz ze szpitala. Żeby wiedział że ktoś wchodzi na jego teren. Bo jak pies wejdzie i będzie nowy domownik to może czuć się odrzucony że ktoś zajął jego miejsce i jest ważniejszy.Dziewczyny mające zwierzęta, macie jakieś doświadczenie jak przygotować psa na nowego członka rodziny? Najbardziej mnie przeraża, że mam psinkę gadułę i lubi sobie popyskowac
To słyszałam ale co będzie to **wie xd
Karolina_123
Fanka BB :)
Tylko pamiętaj, że miałaś zastrzyk i licz się z tym, że jak zatestujesz za wcześnie to może to być nadal ovi.Wow żywa reklama pink testu.
Właśnie szukam informacji, może osoby które bawiły się we wczesne testowanie powiedzą, w którym dniu zobaczyłyście kreskę na polskim teście?
Na początku mówiłam że poczekam na betę, ale teraz dziwne myśli chodzą po głowie
nieznośne_poplątanie
Myślałam, żeby pierwszy test zrobić w sobotę, a beta dla kliniki 13.02. Na szczęście to plamienie, a właściwie lekkie krwawienie ustąpiło. Mam nadzieję, że to tylko kwestia tego, że dojście było ciężkie...A kiedy testujesz? I kiedy na betę?
Kika87
Zaciekawiona BB
Mnie bolał w pierwszy drugi i trochę w trzeci dzień. Dzisiaj jest dzień 5. Póki co bez bólu. Nie wiem czy te bóle to dobry czy zly znak...A czy was też po transferze bolał brzuch?
Ja mam taki wzdęty i trochę boli że nospę muszę brać bo momentami boli bardziej.
Jak u was było.?
Czy to normalne?
reklama
Pierwsze 🥰
Właśnie ja też nie wiem czy to dobrze czy źle.Mnie bolał w pierwszy drugi i trochę w trzeci dzień. Dzisiaj jest dzień 5. Póki co bez bólu. Nie wiem czy te bóle to dobry czy zly znak...
Teraz profilaktycznie biorę nospę to narazie jest okej