reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Wow 😃 żywa reklama pink testu.
Właśnie szukam informacji, może osoby które bawiły się we wczesne testowanie powiedzą, w którym dniu zobaczyłyście kreskę na polskim teście?
Na początku mówiłam że poczekam na betę, ale teraz dziwne myśli chodzą po głowie 😅
Tu dziewczynom pinki pokazywaly 4 dnia wieczorem albo 5 dnia 😅

Tu dziewczynom pinki pokazywaly 4 dnia wieczorem albo 5 dnia 😅
Może jakiś cień cienia po czasie. Ja też robiłam pinka kasetowego. Ja dzisiaj taki miałam ale już się tak wpatrywałam jak głupia, że chyba mam zwidy. No nie do opisania. Hehe
Tylko staraczki zrozumieją🥴🤣
Dodam, że test robiłam po południu więc nie z pierwszego porannego moczu

Dziewczyny mające zwierzęta, macie jakieś doświadczenie jak przygotować psa na nowego członka rodziny? Najbardziej mnie przeraża, że mam psinkę gadułę i lubi sobie popyskowac 😂
To moje dwa nie lubią dzieci. Ale miały styczność tylko z takimi chodzącymi 😅pierwsza bo jak była malutka to jakiś dzieciak w Żabce zaczął piszczeć z radości że widzi psa i ją głaskać (wiecie jak głaszczą małe dzieci, bardziej uderzają) i była tak przestraszona ze szok. Od wtedy jak widzi takie małe brzdące zbliżające się do niej to warczy. A druga robi to co pierwsza więc warczą we dwie xd
Pozatym obydwie są przytulasami, ciągle szukają atencji, śpią z nami w łóżku, ciągle chcą być głaskane.
Ale czytałam jak behawiorysta polecał włączyć w tv płacz dziecka, i nosić rożek żeby widziały że coś się ma.

Dziewczyny mające zwierzęta, macie jakieś doświadczenie jak przygotować psa na nowego członka rodziny? Najbardziej mnie przeraża, że mam psinkę gadułę i lubi sobie popyskowac 😂
No i żeby pies był w domu jak wrócisz ze szpitala. Żeby wiedział że ktoś wchodzi na jego teren. Bo jak pies wejdzie i będzie nowy domownik to może czuć się odrzucony że ktoś zajął jego miejsce i jest ważniejszy.
To słyszałam ale co będzie to **wie xd😂

Wow 😃 żywa reklama pink testu.
Właśnie szukam informacji, może osoby które bawiły się we wczesne testowanie powiedzą, w którym dniu zobaczyłyście kreskę na polskim teście?
Na początku mówiłam że poczekam na betę, ale teraz dziwne myśli chodzą po głowie 😅
Tylko pamiętaj, że miałaś zastrzyk i licz się z tym, że jak zatestujesz za wcześnie to może to być nadal ovi.

reklama
Do góry