reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

fioletowa najlepiej jakbyś jakiś kalendarzyk prowadziła i na owulkę wyjechała na jakieś balety z mężem :-D .... co do stresu to wiem jak cięzko go opanować mnie zajęło to aż 16 miesięcy ale spróbuj się czymś zająć rób jak najwięcej na drutach mnie pomogło wyszywanie i frywoliki:-):-D

iza no to już się nie możemy doczekać kiedy do nas zajrzysz i zadasz relacje

reklama
Nikolaa u mnie było identycznie! :-) Miałam okres 30 lipca, potem okresu nie było (myślałam, że ciąża, ale beta hcg negatywna wyszła) i też JAKOŚ trafiliśmy w owu w nowym cyklu, więc na pierwszym usg mam napisane wiek ciąży z OM 9tc, a z USG 5tc.

Ullana - tulam :*

a ja dzwoniłam do mojej pani dr, że znów mam wszędzie mokro, i mam jechać na IP, żeby sprawdzić.. Boję się... Mam nadzieję, że wszystko ok, i że nie zostawią mnie w szpitalu... Mąż już wraca, na spokojnie się zbierzemy i pojedziemy... Mam nadzieję, że to nic takiego, ale już od wczoraj świeci mi się czerwona lampka, czy to oby nie wody płodowe...

Zobacz załącznik 451437Zobacz załącznik 451438Zobacz załącznik 451439Zobacz załącznik 451440Zobacz załącznik 451441Zobacz załącznik 451442Kilka naszych fotek z chrzcin

RYSICA a który tydzień.

Ja przed porodem też przez 2 dni miałam wrażenie, że mi się wody sączą, aż w końcu w sobotę pojechalismy z K, okazało się że nie wody ale zostawili mnie na obserwacji bo za 5 dni był termin, weekend przelezałam w szpitalu a w poniedziałek na obchodzie o 9 zdecydowali, że cc i 10.20 Kacper był już na świecie.

Ostatnia edycja:
Rysica rób zamieszanie, rób! kto wie, moze ratujesz w ten sposob swoje dziecko. Nie mozna myslec, ze sie komus narobi klopotu, dobrze ze jedziesz, przynajmniej bedziesz spokojniejsza i pewna, ze z Moniką OK. Mam nadzieje, ze to tylko jakies upławy, a nie wody. Trzymam kciuki i daj nam znac ! :*

a ja dziś zrobiłam sobie porównanie bo wczoraj jak zrobiłam sobie zdjątko to się przeraziłam:-D co będzie pod koniec :eek::baffled:
Zobacz załącznik 451454

dorota
śliczne zdjęcia i dzieciaczki prze słodziutkie

rysica a w ogóle o jakim ty zamieszaniu mówisz....przecież zawsze lepiej dmuchać na zimne!!!!!!

reklama
Do góry