brałam sorbifer 1,5 roku temu więc teraz poprosiłam o inny, zmęczyło mnie 3 dni i już jest lepiej, na sorbifer miałam zaparcia cały czas, na tandyferonie 3 dni były ciężkie. Żołądkowych problemów na szczęście nie mam.To jeśli masz objawy uboczne to poproś o zmianę na sorbifer, powinno być znacznie, znacznie lepiej.
reklama
u mnie też 5dpt pink wyszedł, blada kreseczka ale była.Tu dziewczynom pinki pokazywaly 4 dnia wieczorem albo 5 dnia![]()
DziekiJa miałam AH -nie udało się EG nigdy nie miałam...
Kika87
Aktywna w BB
Mi lekarz kazał brać dwie trzy razy dziennie i już na drugi dzień wieczór przeszło. Trzeciego już nic mnie nie bolało.Właśnie ja też nie wiem czy to dobrze czy źle.
Teraz profilaktycznie biorę nospę to narazie jest okej![]()
Kika87
Aktywna w BB
Po podaniu iludniowego zarodka?
Tu dziewczynom pinki pokazywaly 4 dnia wieczorem albo 5 dnia![]()
anyżowa
Fanka BB :)
Już nie mogę się doczekaćMyślałam, żeby pierwszy test zrobić w sobotę, a beta dla kliniki 13.02.Na szczęście to plamienie, a właściwie lekkie krwawienie ustąpiło. Mam nadzieję, że to tylko kwestia tego, że dojście było ciężkie...

Czekam na te kreski

Kika87
Aktywna w BB
Ja mam 15.6 w 6 dniu po transferze. Martwi mnie ten wynik.No ale o to też chodzi żeby sprawdzić czy leki odpowiednio podwyższają progesteron, wiec dobrze ze wychodzi z krwi. Ja badałam w dniu transferu, miałam wtedy bodajże koło 8 (3x duphaston i 2x cyclogest) i od razu dostałam też prolutex żeby podnieść poziom. Później już nie sprawdzałam, aktualnie 18+2![]()
Ostatnia edycja:
Devin
Moderator
Wg mojego lekarza za niski, już miałam wytyczne jak zwiększyć progesteron. Napisz do klinikiJa mam 15.6 w 6 dniu transferu. Martwi mnie ten wynik.
Kika87
Aktywna w BB
Ja właśnie odebrałam wynik i mam 15. Jestem w 6 dniu po transferze. Biorę prolutex. Wydaje mi się że to niski wynik. Co myślicie?Z zalecenia lekarza bierzesz progesteron jak masz poniżej 20? Pytam, bo ja przy pierwszym transferze na sztucznym miałam ok. 15 progesteron i nic mi więcej nie dokładali, powiedzieli że jest ok, teraz na naturalnym też miałam przed transferem badane i też miałam ok. 15 i powiedzieli że nic nie dokładamy.
reklama
Kika87
Aktywna w BB
Czekam na telefon od nich tylko teraz to już może być pozamiatane. W środę miałam transfer dwudniowego zarodka więc może już być po implantacji lub jej braku z powodu właśnie tego wyniku. Musiałam sama to badanie zrobić. Lekarz nawet nie wspomniał Nie wiem czy da się coś tu uratować.Wg mojego lekarza za niski, już miałam wytyczne jak zwiększyć progesteron. Napisz do kliniki