reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

Ullana nie wiem co napisac, mowisz zeby nic, ale nie umiem..ja przezywam a co dopiero Ty... bardzo mocno przytulam :*

Aldo super, ze IiM napisala! niech juz wraca, zdaje relacje i pokazuje Denizka:!

Rysia trzymam kciuki zeby to bylo nic!!

reklama
Nikola sliczny brzuszek :-)

Ja obiecuje i obiecuje ze wstawie zdjecie mojego brzuszka i jakos sie nie moge zebrac:/ i jeszcze w remoncie aparat stracilam. ale urosl, nie daje mi spac ani nic :-) samo szczescie :-)

Dziewczyny ja na koniec ciąży miałam taki brzuch, tu na fotkach początek 9 miesiąca;
cec8a35304.jpege4c5818dfa.jpeg

Rysica - mam nadzieję, że będzie ok. Ja jakiś czas temu też codziennie miałam wrażenie, że mam w gatkach mokro, ale to był śluz, a ilość wód płodowych na każdej wizycie mam w normie.

dorotar - piękny brzucho miałaś:-)

Nikola - ładnie rośnie...superaśnie

Rysica - bądź dobrej myśli, będzie dobrze na pewno

dorotar witaj , brzuszek śliczny, a synek ma boską czuprynkę

sweety
- oczywiście, że dam radę, czuję się zupełnie dobrze

Ollenka
- dbaj o swoje maleństwo i nie martw się

ja naprawdę już tak nie przeżywam, staram się myśleć pozytywnie
USG było prawidłowe, mam nadzieję, że wyniki histopat. też będą OK
i szybko uda mi się znowu zobaczyć II ....a potem pójdę od razu do szpitala na 3m-ce i uda się na pewno
jak przekroczę magiczną 13-stkę, to się uda;-)

Aldo
- tak, mój A. to Aleksander i jest Alkiem, bo Olek do niego nie pasuje

Nikolaa fajny brzusio, zaczyna rosnac:-) to taka wielkosc ktora jeszcze w niczym nie przeszkadza:-)

dorotar masz sliczne dzieci a Twoj synek ma boskie wlosy! urodzil sie z taka czupryna?

ullana ja Ciebie podziwiam ogromnie i mam nadzieje, ze czujesz sie tak jak piszesz...jestes silna i pozostan taka optymistka jak teraz! Szybko zajdziesz w kolejna ciaze i masz racje...lepiej od razu polozyc sie do szpitala i miec wszystko pod kontrola!

Ciekawam jak tam Rysia...

ullana co sie u niej stalo bo nie moge znalezc jej postu o tym ze cos sie stalo mimo ze dwa razy szukalam
fioletowa wszystkiego naj z okazji Urodzin przede wszystkim dwoch kreseczek ;-)
nikolaa fioletowa ja jak bylam nastolatka trafilam do Akademii Medycznej do szpitala na endokrynologie z powodu podejrzenia innej choroby a okazalo sie ze mam problem z prolaktyna bralam dluzszy czas bromergon i teraz juz mam drugi raz brzuch chociaz plodnosci chyba nie mam jakiejs rewealcyjnej bo ja nigdy niczym sie nie zabezpieczalam tylko a odkad urodzila sie Oliwka to nawet NPR nie stosowalam regularnie tylko tak na oko wg kalendarzyka i zapamietanej w pamieci daty ostatniej miesiaczki i dopiero teraz zaszlam
Rysica kurcze zeby bylo wszystko ok troche sie przestraszylam bo ja tez mam ostatnio jakas dziwna wydzieline, a jakiego koloru sa wody plodowe??
dobrze ze u izy oki
dorotar sliczne fotki
nikolaa sliczny brzusio

u nas dzis zimno jak zima i dopoludnia lal deszcz brrrrrrr

ullana też cię podziwiam za twoją postawę ale może lepiej że się nie zadręczasz i nie myślisz ...jeszcze utulisz maleństwo w swoich ramionach Trzymam za ciebie mocno kciuki
ollena dzięki no jeszcze nie przeszkadza ale boje się że nie stanie z rośnięciem i będę miała taki
Zobacz załącznik 451518
hhahahhahahahaa:-D:-D:-D:-D

dorota zgrabniutki miałaś brzuch

martusia wody połdowe są bez koloru

Nikolajak zobaczylam fotke, to myslalam ze to Ty pod koniec pierwszej ciazy hehe ;-) ale przemasakra, ja juz ledwo chodze, a co dpiero z takim brzucholem ;-)
Ullana moj synek tez Aleksander, woamy na niego Aleks, Alek, Alus itd :-) piekne imie :-D
Rysica odezwij sie jak dasz rade.

dziewczyny, a ja oczywiscie zapomnialam sobie spisac nr do Rysicy ostatnio, ma któras z Was?

reklama
mnie się bardzo podobało Aleksander ale mojemu nie bo że wołać będą Olek
ja sobie zafarbowałam włosy i powoli spadam muszę troszkę poleżeć bo mnie spanie berze a do tego dziś do dentysty na wypełnienie kanałów no i wczoraj wypadła mi pląsa w dwójce jasna cholera zbankrutuje prze tego dentystę
także pa dziewczyny

aldo
hahahahaha nie aż tak źle nie było to Kate rodziny 2+8 a właściwie teraz 1+8

Do góry