Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Rysica A ja ostatnio rozmawiałam z pacjentką, która jest położną to powiedziała, ze jak chce cc to, zeby na karową jechała bo tam tną na potęgę haha a jak juz miałm cc to na bank zrobią cięcie. Moja pani dr, do której mam zaufanie robiła moje pierwsze cięcie i prowadziła ciąże, zebym się pokusiła na sn bo Antek był mały, ale ze u nich w szpitalu na Inflanckiej muszę odrazu podpisać zgode na cc w razie czego.
Dziś nowa tura młyn będzie aż miło Dam radę to tylko 7 godzin bieganiny. Dobra spadam bo o 13 zaczynam
Chyba wiem która, taka "duża" z kręconymi brąz włosami w kucyk, w okularach? To ja już nie wiem jak z tym CC na Krowej... Na patologii ciąży 4 lata temu nawet z cukrzycą i nadciśnieniem na siłę SN kazali rodzić....
No tak, nowa seria... współczuję!!!!! Mam nadzieję, że chłopaki nie dadzą Ci się zmęczyć! Podwieszenia rób i aqua ;P
a mój mąż dopiero 10 kwietnia zaczyna nową serię, ale do Was nie dojdzie, tylko będzie miał laser i jonoforezę. Dziwne, że nie ma żadnego masażu na tę rękę, bo pewnie i jakieś przykurcze ma już albo coś... ale ja się nie znam w sumie......
tęskno mi za Wami chlip chlip :*
IiM - ułamki dziesiętne zaliczyła na 4 pierwsza 4 z matmy od 2 lat podobno - jest przeszczęśliwa, a jej mama zachwycona. A z geometrii mama jej nie chciałą jeszcze doszkolić u mnie, więc zobaczymy jak będzie... Mam nadzieję, że ćwiczyła (jak jej kazałam) i że "przetrawiła" i zrozumiała co jej powiedziałam wtedy na pierwszym naszym spotkaniu.
Sweety - wzięłam no-spę ale nie bardzo pomaga. Na zakwasy to chyba nic nie pomoże... A to są raczej zakwasy po skurczach nocnych po przytulankach, tak mi dziewczyna na innym forum napisała, że ona ma takie zakwasy po skurczach, jak ma rzadko skurcze ale mocne, chociaż nie bolące. A ja spałam i widocznie nie czułam... Magnez biorę regularnie.
Ostatnia edycja: