hej laski
heh widzę że dyskusja rozgorzała o cc - ja też miałam cc, generalnie całą ciążę chciałam cc, ale stwierdziłam że nie będę się wygłupiać z "zaświadczeniem od psychologa" czy czymś takim, zasmucił mnie kardiolog, który stwierdził że nie ma przeciwwskazań do sn i zastanawiałam się jeszcze nad konsultacją z ortopedą, ale odpuściłam... a potem po 9 godzinach młody nie chciał wejść w kanał rodny, okazało się że ma "wysokie proste ustawienie główki" [do dzis nei wiem co to znaczy ;-) ] i zdecydowali o cc
ja najbardziej bałam się nacięcia [mam tendencję do powstawania bliznowców] i zrostu
a po cc bardzo szybko doszłam do siebie, wiadomo rana się goiła i trochę bolało przy ruszaniu się [np. wstawaniu z łóżka] ale tak to już następnego dnia śmigałam po oddziale, i szybko doszłam do siebie
Fioletowa mam nadzieje, ze z biodrem wszystko bedzie OK, ale jesli Cie boli, to w ciazy pod wplywem rosnacej masy ciala moglo by byc gorzej, wiec dobrze, ze teraz masz mozliwosc zrobienia RTG. Mnie w ciazy pobolewa biodro, zwlaszcza od spania na boku, czasami az lapia mnie w nim skurcze. Trzymam kciuki za hormonki.
też tak myślę i się bałam trochę, co ja zrobię z tym biodrem w ciąży [kiedy nawet voltarenu nie można używać], rtg zrobię jutro i mogę leczyć, bo w sumie boli coraz bardziej...
jedna rzecz mnie wk...a w tej nagonce na cesarki - pomijając cc dla "widzi mi się" to jest to operacja ratująca życie, a nawet często dwa... i teraz wyobraźcie sobie laskę którą ledwo co wyratowali, jej dziecko też ledwo co wyratowane i potem ona czyta jakis poj...y artykuł o tym jak to ma mniejszą więź z dzieckiem, bo go nie wycisnęła z siebie... sorry nóż mi się otwiera
na przytulanki tez mieliśmy szybko ochotę - ledwo się połóg skończył ;-) no ale u nas to abstynencja wcześniejsza dużo dała - kilka miechów bez, to się mocno chce... ;-)
sweety super, ze wynik wymazu ok, ja bylam przytomna podczas CC i tak wole chociaz dziwna to swiadomoc zdawac sobie sprawe z tego ze wlasnie grzebia Ci w brzuchu heh
fioletowa no to ja mialam podpajeczynkowe bo jak dotykalam reka nogi to w ogole tego nie czulam tylko reka czula ze czegos dotyka i nie wiedziala czego heh smieszne uczucie
no śmiesznie, a jeszcze laski mi opowiadały, że jak lampa jest metalowa to się wszystko w niej odbija ;-) u mnie nie była i nic nie widziałam
podobno po zzo można nawet chodzić, po podpajęczym raczej nie da rady ;-)