reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

boziu dzień zaczyna się rewelacyjnie. pierwszy poszła szklanka w drobny mak, przyciety paluch przez rurkę od odkurzacza i na koniec umyłam głowę w odzywce do włosów:eek: co jeszcze????:wściekła/y: Boję się brać za obiad, czy kuchni nie spalę:baffled:
uwielbiam takie dni:angry: położe Milana spać i muszę uzupełnić braki kofeiny. Tylko cos mi sie wydaje ze to nikłe szanse, bo Milan ogląda bajki i sobie tańczy:-D

reklama
fresh to swietnie ze Milana interesuja bajki a ze jeszcze przy nich tanczy to juz w ogole bomba:-)
jeszcze troche i dzien sie skonczy....jutro bedzie lepiej
a to zdjecia z naszego dzisiejszego spaceru

Załączniki

• DSCN4442.jpg
    DSCN4442.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCN4441.jpg
    DSCN4441.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCN4449.jpg
    DSCN4449.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 47
jaka Iwusia duża:szok: dawno jej nie widziałam. SUPEROWA!!!!! hahaha zmęczyła się troszkę i postanowiła odpocząć w błotku:-D Uwielbiam jak Milan się tak wygrzmoci:eek: raz go przez całe osiedle wysmarowanego jak świnkę niosłam a ludzie się śmiali, nie wiem co w tym śmiesznego było???:baffled:

Mamy taki fany kanał z bajkami baby tv i fajne te bajeczki tam leca, takie adekwatne do wieku, edukacyjne bym powiedziała. Uwielbia smoka "DRACO" jak go tylko widzi leci do mnie i każe mi zobaczyć, że jest draco:-D i nie odpuści póki nie przyjdę;-)

a ja mam lenia...........

fresh macie telewizje N? bo my wlasnie wymienilismy cyfrowy polsat na N i gdzie s mi mignelo ze tam jest baby tv , no i nasze ceebebes .
ja mieszkam na wsi wiec nawet jak sie cala ubrudzi to mi nieprzeszkadza... zaraz wszystko do pralki i nastepnego dnia moze znowu ubrac , a jak jest brudna to i tak nikt jej nie widzi.
duza jest? mi sie wydaje taka drobna....

nie wiem co jest z tymi bolami głowy bo i mnie do wczoraj tez bolała od paru dni. Chociaż u nas wieje jak cholera i na wiatr zwalam, ale bez tabletek sie nie da:-(
Też nie miałam bym nic do tego, że Milan się w błocie wytarza gdyby nie to, że o jednym kombinezonie zostaliśmy:-( miał 3 w tym dwa takie sobie, awaryjne, no i te awaryjne za male są już. Także jeden taki incydent i dwa dni w domu póki nam kombinezon nie wyschnie. Jak jest zimno to jeszcze nam grzeją w tym bloku i dość szybko wszystko schnie, ale jak temp powietrza jest ok 5 st to dranie zmniejszają grzanie i wtedy już ciężko.

a telewizje N mamy w sumie od początku jej istnienia i na początku nie bylismy wniebowzięci chcielismy zmienic na Polsat. Robili jakieś problemy z wypowiedzeniem umowy i w końcu odpuściliśmy. Teraz już dużo udoskonalili i jestem zadowolona, nawet burza i huragan nam nie zabiera sygnału;-)
abonament tylko maja kosmiczny:baffled:

fresh my wzielismy abonament za 48 zl wiec w sumie bedziemy placic 10 zl wiecej niz w polsacie ... jakos przezyje..
my naszczescie mamy chyba 4 kurtki zimowe i dwa kombinezony .... duzo po starszym kuzynstwie...wiec moze sie brudzic do woli

reklama
Do góry