reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie 2017 oczekujące pierwszego dziecka

reklama
ponoc najwieksze oblezenie jest w marcu kwietniu i maju bo rodza sie wakacyjne dzieciaczki :p

i ja jak mam cc planowane u nich to musza mnie przyjac.. przynajmniej tak mi mowili :o mam nadzieje ze tak bedzie :p
dzis zaczynam 37 tydzien :)

@Madlen08 mi z usg u jednego lekarza wyszło też na 15, ale wiadomo jak to lekarze, wystarczy milimetr różnicy między wponiarach i już inny dzień ;)

@aga6 U mnie finish będzie w wakacje, upał, duszności.. Ale i tak się cieszę ;P Już się w płaszczyk nie dopinam, a co by było w wysoko zaawansowanej ciąży ! ;P

reklama
jak masz skierowanie i termin przez nich zatwierdzony na cc to nie moga Cie odeslac.
ja mialam ze wskazan okulistycznych i umowilam sie na wizyte kwalifiujaca do cc i tam podali mi wstepny termin (24.03.17) a na poczatku lutego mialam zadzwonic i zeby mi potwierdzili. jak juz potwierdzili to musialam sie umowic do anestezjologa na konsultacje. mialam ją jakos dwa tyg przed planowaną cesarką. gdybym zaczela rodzic wczesniej i tak musieliby mnie jakos przyjąć ;)
aaa i wizyta kwalifikujaca i anestezjolog to wizyty płatne w przychodni przyszpitalnej.

Do góry