reklama
Madlen08
Początkująca w BB
O.. rodzisz na żelaznej w Wawie? Też o tym szpitalu myślałam [emoji6] Ciekawe czy się dostanę w sierpniu...tylko ze zelazna przeludniona teraz ponoc
dobrze ze planowane cc tam mam
aga6
Fanka BB :)
tak, dokladnie tamO.. rodzisz na żelaznej w Wawie? Też o tym szpitalu myślałam [emoji6] Ciekawe czy się dostanę w sierpniu...
@Madlen08 mi z usg u jednego lekarza wyszło też na 15, ale wiadomo jak to lekarze, wystarczy milimetr różnicy między wponiarach i już inny dzień
@aga6 U mnie finish będzie w wakacje, upał, duszności.. Ale i tak się cieszę ;P Już się w płaszczyk nie dopinam, a co by było w wysoko zaawansowanej ciąży ! ;P
@aga6 U mnie finish będzie w wakacje, upał, duszności.. Ale i tak się cieszę ;P Już się w płaszczyk nie dopinam, a co by było w wysoko zaawansowanej ciąży ! ;P
kotomiś
nie... prywatnie chodze zupelnie gdzies indziej.
Sama tam sie zglaszalas ze skierowaniem na cesarke? Ja mysle czy zelazna czy inflancka ale boję się że na zelaznej będzie zbyt tłoczno. Wykupilaś położna?
reklama
aga6
jak masz skierowanie i termin przez nich zatwierdzony na cc to nie moga Cie odeslac.
ja mialam ze wskazan okulistycznych i umowilam sie na wizyte kwalifiujaca do cc i tam podali mi wstepny termin (24.03.17) a na poczatku lutego mialam zadzwonic i zeby mi potwierdzili. jak juz potwierdzili to musialam sie umowic do anestezjologa na konsultacje. mialam ją jakos dwa tyg przed planowaną cesarką. gdybym zaczela rodzic wczesniej i tak musieliby mnie jakos przyjąć
aaa i wizyta kwalifikujaca i anestezjolog to wizyty płatne w przychodni przyszpitalnej.
ja mialam ze wskazan okulistycznych i umowilam sie na wizyte kwalifiujaca do cc i tam podali mi wstepny termin (24.03.17) a na poczatku lutego mialam zadzwonic i zeby mi potwierdzili. jak juz potwierdzili to musialam sie umowic do anestezjologa na konsultacje. mialam ją jakos dwa tyg przed planowaną cesarką. gdybym zaczela rodzic wczesniej i tak musieliby mnie jakos przyjąć
aaa i wizyta kwalifikujaca i anestezjolog to wizyty płatne w przychodni przyszpitalnej.