reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
scarlet zdrówka dla dzieci

jeśli chodzi o tv to ja mojej małej nie puszczam bajek...
znaczy , może tak
jak była mała nie sadzałąm ją przed tv żeby "mieć spokój" ani wogóle jakoś nie puszczałam bajek , jak już to muzyczka leciała sobie w komnpie i ona słuchała , lub bajki czytane..
a teraz ona nawet nie zwraca uwago na tv..
jak zawiesi oko to na 5 min max:tak:a ja się w sumie ciesze .. bo im później do tv tym lepiej;-)

Tez melduje sie poszłusznie;-)
I na wstepie musze sie pochwalić:-) Prawdopodobnie kupimy mieszkanie na tym samym osiedlu co teraz mieszkamy, malo tego blok obok!!!!! WOW!!!! dziewczynki trzymajcie kciuki zeby sie udało;-) tak sie cieszę!!!!

A poza tym Milan dalej zasmarkany chodzi:-( juz nie wiem jak walczyc z tym katarem:baffled: a i najwazniejsze mamy kolejnego zęba!!! górna trójka!!! jeszcze dwa i koniec!!!
Bo 5 chyba pozniej wychodza???

Uda się :)
My też się tak przepowadzaliśmy, z bloku do bloku obok :)

a czemu zmienialiscie mieszkanie? to jest wieksze? no bo napewno nie w lepszej okolicy bo okolica ta sama:-)

Tak, na większe. Dodatkowo mamu tu działke z domkiem i szkoda by jej było opuszczać.

Przyszłu ciuszki dla Zuzi. Mała szczęśliwa, śmiała się w łos i wszystko mierzyła. Nie rozstaje się z nową kurteczką. Dzisiaj padało i chciałam jej kombinezon włożyć, nie dało rady, krzyk i "tecike cie (czyt. kurteczke chce)". Tylko, że chyba przesadziłam z rozmiarem i jest troszkę za duża. Na 4 latka a dodatkowo Next robi duże ciuszki. Jak myślicie?

dsc_2050.jpg
dsc_2066.jpg

Ostatnia edycja:
scarlet nie duzo za duża;-) moim zdaniem dobrze Zu wygląda, Milan też ma troszkę za duzą tzn nie jest dopasowana,
ale Zuzia jaka śliczna!!!!!!! i jaka już duuuuuuża :szok: piękna;-) dawno jej nie pokazywałaś i chyba do ciebie podobna bardzo nie???

u nas kredyt sie ciagnie jak krew z nosa:baffled: ale juz blizej finalizacji jak dalej oby wszystko tylko poszło po naszej mysli:tak:

a teraz kolejny moj problem.
Co piją wasze dzieci???
widziałam ostatnio program o herbatkach dla dzieci i........ ponad 90% zawartosci to cukier!!!!!!:szok: wiecie ze kompetnie nie byłam tego swiadoma??? wydawało by sie ze jak gerber czy hipp to spokojnie mozna podawac, a tu kicha!!!!! taka nagonka zeby ograniczac dzieciom napoje słodzone typu coca-cola itp a herbatki dzieciece????
i tak teraz sie zastanawiam co zrobic???? czy nie mniejszym zlem jest parzenie zwyklej herbaty owocowej????
Polak madry po szkodzie trzeba bylo mi od samego poczatku podawac wode:wściekła/y: a teraz jak Milan 1,5 roku na slodkich herbatach to juz sie nie chce chwycic zadnego rumianku, wody itp

reklama
Wedlug mnie nie jest za duza, a nawet jesli troszke to przynajmniej bedzie tez dobra na jesien...kure rozmiarowka na 4 lata?szok jak nic...my nosimy ubrania 18-23miesiaca, czasem bluzy sie trafia na 2-3lata.
fresh co do picia to niepomoge bo moja mala nadal na cycu i glownie cyca pije , a poza tym to soki

Do góry