reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Jejku jak cudownie się czyta to co napisałaś. Jednak parę lat śledziliśmy wszyscy Wasza historie i tak się cieszę że w końcu nadszedł happy end. Gratuluję Wam bardzo serdecznie. Maleńka cudowna

reklama
@Jetkaa dzisiaj weszłam po miesiącach na forum i tutaj takie cudowne wieści! 🥰 Gratuluje z całego serduszka!!! 😘😘😘 Mała śliczna 😁 Trzymajcie się w zdrowiu 😉

Cześć dziewczyny, chce się tylko pochwalić i zakończyć nasza historie.
Rozalka ma się swietnie. Wynagrodza nam wszystko.ale nie zapomnieliśmy o Oskim. Boskim Oskim. Jest i będzie na zawsze w naszych sercach. Rana jaka pozostała po jego odejściu nigdy się nie zagoi. Nadal boli tak samo.. Minęło 3lata od tragicznego telefonu.. Niby tak dawno a wszystko czuje tak intensywnie jak by to było nie tak dawno.. Czasami mi się śni. W tedy tęsknota jest jeszcze gorsza.. Często myślę o tym co się działo w szpitalu.. Jak ja dałam rady. Jak syn dał rady.. Starszak często pyta o oskiego. Boi się że zapomni.. Lubi oglądać bajkę coco. Bo tak sobie wyobraża śmierć. To wszystko była ogromną lekcja życia. Miłości. Wiary i wytrwałości. Patrząc na Rozalke doceniamy każdy dzień ten gorszy i ten lepszy.. Gdy ma kolki, czy płacze w nocy nie narzekam.. Bo to co jest teraz to bajka. Dziękuję codziennie Bogu za moje dzieci.. I wierzę że spotkamy się wszyscy w niebie i do tego będę dążyć
Snapchat-862278654.jpg
Snapchat-1075467266.jpg

Do góry