reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
No niestety Zuzia jest taka wielka, że nosi ubranka na 4 latka a kurtka jest dokładnie na 4-5 lat i do tego IMO Next robi duże ciuszki.

Zuzia pije przeważnie wodę, ale lubi soki, herbatki, ostatnio spróbowała wody gazowanej ;)

Fresh taką zwykłą to z cytrynką a tak to owocowe. Ania do wody sama się przekonała w lecie, jak były okropne upały, byliśmy w Polsce na urlopie, to nic innego nie chciała tylko wodę i bardzo mnie to cieszy:-) i tak jej zostało. Teraz chłodniej to woli coś cieplejszego, ale woda przed spaniem musi być

Pamiętacie nas jeszcze??
Zajrzałam tu niedawno i jestem w szoku jak dzieciaczki Wam powyrastały.

Fresh- Adaś długo pił samą wodę, potem zaczełam dawac herbatki dla niemowląt. Teraz żałuje,bo lepiej jakby ta wodę pił. Teraz już rzadziej. Parze mu zwykłe owocowe, lubi tez rumianek-a w okresie ząbkowania dużo nam pomógł. Coraz bardziej się przekonuje,ze sposoby żywieniowe naszych rodziców,może były bardziej słuszne. Wcześniej tak promowali gotowe jedzenie dla niemowląt-a teraz się wycofują. Chyba trzeba zdać się na instynkt.

A tu mój Adaś:)

No rosną nam maluchy :)

Dziewczyny zapraszam ponownie do mijego wiosennego wątku. Dawajcie tam fotki waszych wiosennych maluszków. Będzie fajny wątek :)

fiu fiu, ale przystojniacha!!!!:tak: tez sie zmianial odkad ostatnio go widziałam. Faktycznie dorosleja nam dzieciaki;-)
scarlet swietny pomysl z watkiem wiosennym:tak: tylko u nas poki co deszcz i nie mam sie czy za bardzo pochwalic, ale mze cos uda mi sie wykopac:tak:

a powracajac do tych zasad zywienia dzieci to juz dalam sobie na luz. Stawiam na moja intuicje bo zwariowac mozna:baffled:

reklama
Do góry