reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie i ich malenstwa 2009

reklama
Ja oczywiście też wybaczam:-D:-D:-D i potem zła na siebie jestem, że się na nią złoszczę:baffled:. Ale ona taka mądra jest, że rozumie: nie wolno, ale i tak robi swoje

też mam czasem wyrzuty sumienia ogromne:-( ale przy dziecku to trzeba miec tyle cierpliwosci..... mi niestety jej czasem braknie:-( nie mowie tu oczywiscie o zadnej przemocy fizycznej;-) bardziej o braku sił :-( na szczescie wystarczy mi jeden usmiech mojej pyzy i juz jest ok :tak:a M chce drugie:szok::szok::szok:

zreszta nie wiem czy się zdecyduje na drugie dziecko:-( wydaje mi się, że chyba nie ma juz we mnie na tyle miłości:-( Milan jest dla mnie całym swiatem i nie wyobrazam sobie jak by to było gdyby było drugie:no: czy tez bym była w stanie tak mocno pokochać????

jezeli chodzi o ochrone przed sloncem, to ja tez uzywam kremu z faktorem 50. Mam tez dla Lukasza czapeczke z daszkiem ale jak mu zaloze na glowe to zaraz mi ja sciaga :no:

Fresh83, NO CO TY????????? na pewno twoje serducho znajdzie wystarczajaco duzo miejsca na pokochanie drugiego dziecka!!! To tylko tak sie wydaje, ale powiedzmy jakbys zaszla w ciaze to jestem pewna, ze Twoje nastawienie od razu by sie zmienilo! Ale z reszta co bede duzo pisac - Scarlet na pewno zaraz ci tutaj cos napisze a raczej skopie tylek ;-) bo ona cos na ten temat wie.

tami_tj, nie pomyslalam ze ty potrzebujesz off baby na zewnatrz, a nie w domu :-D
u nas z tymi komarami to tez KATASTROFA. zwlaszcza przez ta wilgoc i nawodnione pola ryzowe, ktore sa doslownie wszedzie :angry: i juz nie bede wspominac o niezbyt przyjemnym zapachu unoszacym sie z tych pol....

Fresh83, NO CO TY????????? na pewno twoje serducho znajdzie wystarczajaco duzo miejsca na pokochanie drugiego dziecka!!! To tylko tak sie wydaje, ale powiedzmy jakbys zaszla w ciaze to jestem pewna, ze Twoje nastawienie od razu by sie zmienilo! Ale z reszta co bede duzo pisac - Scarlet na pewno zaraz ci tutaj cos napisze a raczej skopie tylek ;-) bo ona cos na ten temat wie.

pewnie by i tak było!!!:-) ale ja jednak jeszcze nie jestem gotowa na drugie dziecko czekam az moj zegar biologiczny drugi zaraz zadzwoni;-) mnie chyba najbardziej blokuje ta ciagła obawa o zdrowie nie narodzonego dziecka:-( taki mam charakter i strasznie mnie to wpieprza:wściekła/y::-( w ciaży z Milanem kazda wizyta u lekarza była koszmarna do momentu kiedy ginka nie rozwiała moich lęków:-( wiekszosc znajomych mowi ze druga ciaze przechodzi sie bardziej na luzie, no oby;-) poczekamy zobaczymy

reklama
Do góry