witajcie wieczorkiem,
wlasnie wrocilam z yogi i czuje ze mam wiecej energii i troche mniej mnie muli. Moj M polozyl mala spac a ja siedze i ogladam sprawe Jodi Arias (dostala najwyzszy wymiar kary za morderswtwo swego chlopaka). Teraz ma zapasc decyzja czy dozywocie czy kara smierci. Interesujaca sprawa. W ogole to ostatnio lubie ogladac programy o zabojstwach, morderstwach czy innych. Co najmniej dziwne.
Dzisiaj kolezanka przywiozla mi troche ubran ciazowych i jedna sukienke na wesele taka w sam raz na brzuchatke. W sierpniu jedziemy do Kanaday na slub brata mojego M, a wcale nie usmiechalo mi sie kupowac czegos na raz no wiec jak znalazl.
oregano, jestes juz w 12 tc poza najwiekszym ryzykiem, wiec bierz ten antybiotyk jak najszybciej. Mozesz jeszcze sprobowac mojej mamy wyprobowany sposob. Zabek czosnku przekroj wzdluz na 4 i wloz do kazdego otworu nosowego po jednym kawalku ale nie za gleboko. Sprobuj wytrzymac ok 10 min. i tak potarzaj przez kilka dni. posmarujj nos od srodka jakims tluszczem przed wlozeniem czosnku. Jak dobrze to zrobisz bedzie ci wszystko sciekalo i poczujesz ulge,. Jak twoj glos/krtan?
kasiafilip, no to gratki, jestes pierwsza, ktora juz wie...i udanej podrozy
witaminka, Dzieki za przepis na pizze, w sobote robimy.Ja tez zamierzalam leciec do PL ale lekarz powiedzial ze to za dluga podroz, cisnienie i promieniowanie...wiec daruje sobie do nastepnych wakacji.