reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Polcia oszczedzaj sie kochana i uwazaj na siebie, wiem ze ciezko przy malym dziecku, ale odpoczywaj kiedy mozesz :tak:

Anulka my nie mamy zakazu, ochota na sex jest, ja teraz czuje se lepiej wiec korzystamy :). Ale w ciazy z pierworodnym mielismy dlugo zakaz, potem w ciazy z drugim synkiem tez dlugo, a w ciazy z trzecim tylko na poczatku ciazy. Teraz lekarz powiedzial ze z ciaza wszystko w porzadku i mozemy :)

reklama
Kurcze, u mnie chyba wszystko siedzi w glowie.. Podejrzewam, ze jak sie dowiem na 12tyg usg ze wszystko w porzadku to ochota szybko wroci! ;D

Dzis, po dwoch dniach zimnicy 8'C wiatrow i deszczow- wyszlo slonce i jest pieknie!!!! Wczorajsza migrena odeszla z wiatrami, szkoda, ze pracuje ale co tam, u nas dlugi weekend ;) mam nadzieje, ze pogoda sie utrzyma!

Dzis na sniadanie kasza manna z sokiem malinowym i truskawki- normalnie odlot!!

Milego weekendu!

Doberek

Polcia to teraz maz ma w razie wu fuche na golabki.
Anula ja wogole moglabym nie miec sexu,jakos brak ochoty.

Ja ide zaraz z mlodym na festyn do jego szkoly,pojem ciast,pogram w loteri.
Cos pochmurno u mnie.
Dzisiaj mam w planach ciasto z rabarbarem.

Hej laseczki:happy:

U mnie wkońcu po prawie 3tyg deszczu przyszło słońce:rofl2::rofl2:

witaminka własnie tak staram sie robić na tyle mam dobrze ze mała bawi sie sama i zadko mnie do zabawy potrzebuje:happy:

Koralikowa oj bałabym sie czy oby te gołabki były jadalne na szcescie narobiłam tyle ze zamroziłam kilka i w razie czego siegne tylko do zamrażarki:-D:-D

Jeeej tyle sprzatania a ja musze sie oszcedzac patrzec na mieszkanie nie moge:baffled:

polcia dobrze ze choc cien slonca masz,bo u mnie nic....buro szaro,..

Wiecie moj chlop za granica na weekendy zjezdza tylko,,no i teraz mial nie zjezdzac,,no ale chyba zlamal noge i wlasnie jedzie,koledzy z nim jada,.no masakraa jakas...jak muw gips walna noge....bede miec dwojke dzieci w domu...:((( grrr

Wstawilam wlasnie ciasto z rabarbarem do piekarnika,ciekawe co wyjdzie...

kasia&filip pewnie juz nie przeczytasz tego ale milego wypoczynku
niezapominajka fajnie masz z ta yoga :yes:
niania niezle ,usmialam sie z tego porwnania
anulka ja nie mialam i nie mam zakazu ale ochoty tez brak...przy pierwszej ciazy to mi sie notorycznie chcialo :-D
polcia ty sie oszczedzaj a podpowiem,ci ze jak robie golabki to nie parze kapusty w garnku tylko w mikrofali.Trzeba tylko zwrocic uwage przy kupnie kapusty aby sie zmiescila do srodka (lepsza plaska i szeroka) pozniej wycinam glab i podgrzewam ...wyciagam,sciagam pare lisci i znow podgrzewam i tak w kolko.Nie ma szarpania sie z garami ,widelcami i sama kapusta z mokro nie jest tak ciezka jak z gara.
Dziub ale mi narobilas smaka na manna z sokiem i owocami...mniam
koralikowa mam nadzieje,ze festyn sie udal a zlamanej nogi wspolczuje mam nadzieje,ze jednak wytrzyma i nie bedziesz miec 2 dzieci w domu.
A mi dzis zimno i bleeee,taki jaks mam podly humor.Niestety w lidlu nie ma u nas ciazowych ale za to w kik wynalazlam spodnie za 6 euro,kupilam biale i czarne i w koncu mi jest wygodnie :-)

Nazarlam sie papryczek jalapeno, poprawilam chlebem z chrzanem, a na konice wtrabilam kilka ogorkow kiszonych, a teraz muli mnie jak diabli i suszy jak na kacu.
witaminka, jak dlugo mieszkacie w us, dlaczego akurat ten kraj?
koralikowa, wspolczuje wam obojgu, ja i bez unieruchomionego meza ma dwoje dzieci w domu i jeszcze psa. Zawsze ktos cos chce, czegos sie domaga. Urwanie glowy.. Ciasto z rabarbarem robilas na kruszonce czy na innym ciescie?Wrzuc fotke ciacha:tak:
polcia, dom to nie muzeum, nie musisz jezdzic na scierze w nieskonczonosc. Kiedys tez mialam bzika na punkcie czystosci, ale odkad mam dziecko robie to co musze, rozdzielam prace... Ci znajomi, ktorych mam, nie przychodza po to aby szukac po katach jakis zaniedban, a potem biegac i obgadywac..
robilam golabki raz w zyciu i wyszla jedna wielka breja. Postanowailam, ze nigdy wiecej. Teraz mama moja jak przyjezdza to robi wielki gar i mroze.

oto przepis na szarlotke
3 szkl maki
3/4 szkl. cukru
1 maly kubek masla roslinnego
1 jajko
2 zoltka
2 lyzeczki proszku do piecz
szczypta soli
1 op cukru waniliowego
jak ktos lubi mozna dodac kilka lyzek wiorkow kokosowych
Wszystkie skladniki szybko zagniesc, podzielic na pol, jedna polowe zamrozic(pozniez zetrzec na wierch) , druga do lodowki mocno schlodzic(spod ciasta). Spod zapiec przed ulozeniem jablek
Jablka jak kto lubi

Kurcze, u mnie chyba wszystko siedzi w glowie.. Podejrzewam, ze jak sie dowiem na 12tyg usg ze wszystko w porzadku to ochota szybko wroci! ;D

hej,
ja Cię rozumiem.... mam tak samo. tak boję się po poprzednim poronieniu, że choć nie mam zakazu (a pytałam się) to jak przychodzi co do czego to po prostu nie mam ochoty i nici z tego....
17 czerwca mam prenatalne i jak tam wyjdzie, że jest ok to pewnie ochota mi wróci :D

reklama
Do góry