reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

reklama
Dziekuje Wam wszystkiem za gratulacje:)
Niestety musze Was opuscic na kilka dni, jutro o swicie lecimy na kilka dni na krotki odpoczynek. Raczej nie bede miala dostepu do neta, bede miala co robic po powrocie (nadrabianie BB) :).
Zycze wszystkim milego slonecznego weekendu

kasia, odpoczywaj! to teraz najwazniejsze :)
a ja mam na cos ochote, a jak tylko to zaczynam robic to mnie mdli i juz nie mam ochoty. A glodna jestem.. wrr...
zachciało mi sie wlasnie batonikow owsiano-nasionowych, zaczelam robic i w połowie już mnie mdli jak o nich pomysle..

witajcie wieczorkiem,
wlasnie wrocilam z yogi i czuje ze mam wiecej energii i troche mniej mnie muli. Moj M polozyl mala spac a ja siedze i ogladam sprawe Jodi Arias (dostala najwyzszy wymiar kary za morderswtwo swego chlopaka). Teraz ma zapasc decyzja czy dozywocie czy kara smierci. Interesujaca sprawa. W ogole to ostatnio lubie ogladac programy o zabojstwach, morderstwach czy innych. Co najmniej dziwne.
Dzisiaj kolezanka przywiozla mi troche ubran ciazowych i jedna sukienke na wesele taka w sam raz na brzuchatke. W sierpniu jedziemy do Kanaday na slub brata mojego M, a wcale nie usmiechalo mi sie kupowac czegos na raz no wiec jak znalazl.
oregano
, jestes juz w 12 tc poza najwiekszym ryzykiem, wiec bierz ten antybiotyk jak najszybciej. Mozesz jeszcze sprobowac mojej mamy wyprobowany sposob. Zabek czosnku przekroj wzdluz na 4 i wloz do kazdego otworu nosowego po jednym kawalku ale nie za gleboko. Sprobuj wytrzymac ok 10 min. i tak potarzaj przez kilka dni. posmarujj nos od srodka jakims tluszczem przed wlozeniem czosnku. Jak dobrze to zrobisz bedzie ci wszystko sciekalo i poczujesz ulge,. Jak twoj glos/krtan?
kasiafilip, no to gratki, jestes pierwsza, ktora juz wie...i udanej podrozy
witaminka, Dzieki za przepis na pizze, w sobote robimy.Ja tez zamierzalam leciec do PL ale lekarz powiedzial ze to za dluga podroz, cisnienie i promieniowanie...wiec daruje sobie do nastepnych wakacji.

Witam.Ja nie śpię już od .O 7.00 byłam na pobraniu krwi i badaniu moczu wyniki we wtorek u gina będą.
Synuś pojechał z wujkiem do dziadków i tam będzie do 12.00 a ja sobie w tym czasie robię obiadek już.Kluski śląskie i sos pieczarkowy:happy2:

Hej dziewczynki

kasia&filip- udanego pobytu:)

Niania a widziałam to zdjęcie wczoraj:)

Dzisiaj spałam jak zabita całą noc, ale miałam okropne sny;/ POgoda znó średnia zimooo;)

reklama
Dziewczyny czy któraś z Was miała zakaz przytulankowy na początku tej albo poprzedniej ciązy? A jeeśli tak - to jak długo?
Bo ja mam nadzieję że ginka nam zdejmie embargo w srodę na wizycie, w końcu drugi trymestr sie prawie zacznie:zawstydzona/y::-D

Do góry