Witam Was w Nowym Roku!!:-)
Zmęczona, bo prawie nie spałam, zachwycona, bo synek kochany i roześmiany, no i zaciekawiona co tu się u was dzieje:-) Widzę, że rozpakowań było sporo, gratuluję świeżym mamusiom i życzę zdrówka, wytrwałości i lekkiego macierzyństwa:-) U nas na Sylwka byli szwagier z narzeczoną, było wesoło, ale spokojnie
Posiedzieliśmy, pogadaliśmy, wznieśliśmy toast za Nowy Rok, a potem...musiałam się bawić z synkiem od 1 do 4 w nocy:-) Mały ładnie rośnie, we wtorek wizyta i ważenie, więc się dowiem ile klusek już ma, do tego ma mieć morfologię zrobioną kontrolnie, więc mam nadzieje, że wszystko ok
Basia współczuję przepukliny u małego, dziadostwo jakieś zawsze się musi przyplątać
mam nadzieję, że mu zejdzie
Co do tego, ile dzieciaczek wypija...kurka sama jestem ciekawa, ile mój mały wypija, on ciągnie z cyca i tego nie sprawdzałam, a ściągania pokarmu nienawidzę
Co do witamin, to u nas mały miał do 8 doby tylko D, teraz do końca 3 miesiąca ma D+K i po tym czasie mam znów podawać D, takie my mamy zalecenia
Ag - KrK 89 dobrze Cię rozumiem z tymi wizytami, ja też robię sobie wolne i jak już mają być goście, to góra 2 razy w tygodniu, zresztą mój mały gości nie znosi, toleruje tylko najbliższą rodzinę, a tak to się złości i nie chce spać, jak słyszy zbyt dużo nowych osób:-( a i mnie denerwują ciągłe pytania o poród, małego i moją ranę krocza:-(
tiluchna Wiktor w ten piątek kończy 6 tygodni i tez nie mogę uwierzyć, że tak szybko to zleciało:-) i mały też ma skok rozwojowy, rośnie szybko i mam wrażenie, że nadrabia to, że urodził się malutki
co tu dużo gadać, chłopisko niech rośnie zdrowo, a Twoja córcia niech dalej będzie taka kochana i zdrowiutka!!
p.s. u mnie kawa działa tak samo, cieszę się, że praktycznie jej nie pijam, bo nie jest mi żal rezygnować
smutnamama szok, ale zaniedbanie!!
dziewczyna pewnie będzie do końca życia mieć uraz, nie wyobrażam sobie nawet, co ona czuje, przecież lekarze powinni pomagać, a nie zbywać...eh...jak z horroru... a co do imion, to piękne wybrałaś
i mam nadzieję, że się doczekasz już maluszka:-)
niezapominajka1101 super, ze mała rośnie :-) mój mały tez stęka, a jem bardzo ostrożnie, ale pediatra mówiła, że to minie po 3 miesiącu, taka jego uroda
grunt, że kolek praktycznie nie ma i oby (odpukać) tak zostało
Anneeczka,
kasiulaQ dlatego ja się cieszę, że urodziłam przed terminem i nikt nie zdążył mnie zdenerwować takimi pytaniami:-)
Kochane SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!! SPEŁNIENIA MARZEŃ I DUUUUUUUUUUUUŻO ZDROWIA DLA WAS I WASZYCH BLISKICH