reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Aneczko a jak nastrój? Ja musze sobie jakos humor poprawić bo jakiegos dola łapie ze tyle to trwa a moze jeszcze dluzej...

reklama
Witam po dłuższej przerwie :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w Nowym Roku dla wszystkich !!! przede wszystkim zdrowia i mnóstwa radosnych chwil z maluszkami :tak:

u nas sporo się działo ... przeprowadzka, masa formalności przy zakupie nowego lokum, dłuższy wyjazd na święta i tak zleciał miesiąc ... zaglądałam trochę z kom, ale na pisanie nie było czasu ...
przerwa świąteczna jeszcze trwa i mam w domu całą trójkę, a przez to urwanie głowy ;-)
ale od wtorku dziewczynki wracają do przedszkola i żłobka, więc powinnam mieć więcej czasu :tak:

ciężko mi uwierzyć, ale mały dziś kończy miesiąc :szok: jest przekochany i rośnie jak smok :tak: w przyszłym tyg pójdziemy się zważyć, ale myślę, że 4,5 kg stuknęło jak nic ...
smoczka mu wciskam, bo inaczej nie odczepiłabym go od cyca ...

Polcia, cieszę się, że u Was sytuacja opanowana :tak:
Domi, KasiulaQ, Aneczka &&& za szybkie i bezbolesne porody :tak: ja pierwszą ciążę przenosiłam prawie 2 tyg i wiem jaka to już nerwówka ... sił i cierpliwości dla Was !!!

Witam i ja , lerze sobie w szpitalu podlaczona pod ktg ale nic sie narazie nie dzieje moj lekarz na zmianie wiec pewnie usg mi zrobi jeszcze. Znajac moich chlopcow to pewnie przenosze sporo , i urodze z was ostatnia :-)

hej hej:-) dotarliśmy wreszcie do domu ze szpitala i możemy poooowoli zacząć nadrabiać forumowe zaległości:-) <owszem, miałam laptopa ze sobą, ale walczyliśmy z laktacją i w sumie to nie miałam nawet czasu na siku pójść czasem, a co dopiero na forum:/>

pozdrawiam serdecznie wszystkie grudniówki! <także te duchem grudniowe, a ciałem listopadowe lub styczniowe;-)>

Widzę że temat rozpakowan nadal przeważa:-) przyszłym mamom życzę lekkich rozpakowan i ślicznych zdrowych maluszków:-)

Chorym maluszkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia i niech ładnie rosną:-)

Co do smoka to mój mały dostaje do zasypiania, ale sam wypluwa jak zasnie więc nie ma problemu:-)

Ostatnia edycja:
Widzę że temat rozpakowan nadal przeważa:-) przyszłym mamom życzę lekkich rozpakowan i ślicznych zdrowych maluszków:-)

Chorym maluszkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia i niech ładnie rosną:-)

Co do smoka to mój mały dostaje do zasypiania, ale sam wypluwa jak zasnie więc nie ma problemu:-)

Ja dziś tak na szybko bo jutro chrzcimy małego i nie ma czasu na nic:-) miłego dnia Kochane:-)

Wczoraj po 10 godzinach wywołanego porodu i na cesarskie cieciu kończąc o 17:50 na świat przyszła Iga 3540 g i 55 cm.
To najpiękniejszy prezent urodzinowy o jakim mogłam tylko pomarzyć :)
Pozdrawiamy wszystkie Maluchy i Mamuśki

Załączniki

• 1388840472718.jpg
    1388840472718.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Do góry