reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

polcia88 przesyłam fluidy energetyczne ********** ;-) I odpocznij trochę, nie wszystko na raz:tak:

Marika30708 witaj :-)

cosiek, MamUśKaaa88 czosnek do nosa, herbatka z sokiem malinowym, wit.C i leżeć:tak: Zdrowiejcie!:-)

Ag - KrK 89 ależ piękny plan...:tak:

ananaska biedna:no: pocieszam, ze ja też zaczynam mieć skurcze w łydkach i udach:-( i narzekaj, w końcu jesteśmy, żeby się wspierać:tak:

Basia trzymam &&& za Was, nie rozpakowuj się!

Ja zaraz zjem spóźnione śniadanko i biorę się za kończenie porządków :tak: Jutro znów mnie czeka załatwianie, ale już na spokojnie:tak: Pogoda taka sobie i zimno, nie wystawię nosa za drzwi;-);-)

Miłego dnia:-)

reklama
Cześć dziewczyny :),

Witam po spokojnym weekendzie:tak:
U nas dzisiaj piękne słońce, czad:-) Po paskudnym wrześniu może październik nas rozpieści!

Póki co jakoś szczęśliwie wymykamy się infekcjom. Dziewczyny chorowitki - zdrowiejcie!!! I naprawdę czosnek i miód czynią cuda:tak: Do tego napar z lipy.

Baśka trzymaj się dzielnie!!!

Dzięki dziewczyny

Nawet nie wiedzialm, że mogę brać witC w ciąży a w jakiej dawce?

AWUNIA zaciekawiłaś mnie tym czosnkiem w nosie :-D

Pauletta, ja kupiłam dwa staniki w kappahl. Jeden jest niby miękki, ale nieco sztywniejszy. Super trzyma mi biust, a nosze go już teraz. Drugi jest większy, więc będzie na później
Baśka, zaciskaj nóżki i wytrwajcie razem w dwupaku!

My wczoraj zdecydowaliśmy się za poważny zakup. W końcu kupiliśmy odkurzacz! Czekam tylko aż przywiezie go kurier :-)

cosiek to sposób jeszcze dziadków, ale działa :-D Ja po dwóch dniach kuracji "do nosowej" już normalnie śpię i nie budzę się w nocy przez nieschodzący katar, a w dzień ładnie schodzi wszystko:tak: Wprawdzie trochę piecze na początku, ale zaraz mija:-D A mi lekarz zalecił wapno+wit.C dwa razy dziennie rozpuszczone albo rutinoscorbin, ale wolę wapno:-) i już kończę brać, bo się już dobrze czuje, teraz będę jechać na czosnku i herbatce z malinami:tak: Lepsze to, niż antybiotyki:-)

oregano gratuluję zakupu ;)
Awunia ale to przykładasz czosnek do nosa? Bo ja czosnek zawsze jem, na chlebku przeważnie ;)
Noo ja ciągle na czosnku i miodzie, ale najgorsze jest to, że zapachu czosnku bardzo trudno się pozbyć ;) ciągle myje zęby, a i tak ciągle śmierdzę :p
Ja dziś troszkę sprzątam, troszkę odpoczywam. Zaraz za jakiś obiadek muszę się zabrać, a pomysłu i siły brak ;/

MamUśKaaa88 może to głupio wygląda, ale wkładam do dziurek w nosie po ząbku czosnku, tylko na tyle dużym, żeby nie wciągnąć. W pierwszym dniu nosiłam przez pół dnia i wieczorem przed snem wyciągnęłam, a w drugim przez godzinkę wieczorem miałam w nosie i na prawdę mi pomogło:tak: W pierwszą noc raz się obudziłam, bo mi się zatkał nos, ale przez chwilę poleżałam z tym czosnkiem i po wyciągnięciu zaraz zasnęłam, a potem już nie potrzebowałam:tak: A oprócz tego też kroiłam na kanapki, ale ja ogólnie lubię czosnek:tak: Tylko jest minus, bo jak się go nosi, to on zatyka nos i co jakiś czas można wyciągnąć żeby złapać oddech, a można nosić kilka razy dziennie krócej, ale to zależy od nas samych, bo nie każdemu może to pasować:tak:

reklama
Do góry