reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

polcia88 przesyłam fluidy energetyczne ********** ;-) I odpocznij trochę, nie wszystko na raz:tak:

Marika30708 witaj :-)

cosiek, MamUśKaaa88 czosnek do nosa, herbatka z sokiem malinowym, wit.C i leżeć:tak: Zdrowiejcie!:-)

Ag - KrK 89 ależ piękny plan...:tak:

ananaska biedna:no: pocieszam, ze ja też zaczynam mieć skurcze w łydkach i udach:-( i narzekaj, w końcu jesteśmy, żeby się wspierać:tak:

Basia trzymam &&& za Was, nie rozpakowuj się!

Ja zaraz zjem spóźnione śniadanko i biorę się za kończenie porządków :tak: Jutro znów mnie czeka załatwianie, ale już na spokojnie:tak: Pogoda taka sobie i zimno, nie wystawię nosa za drzwi;-);-)

Miłego dnia:-)

reklama
Cześć dziewczyny :),

Witam po spokojnym weekendzie:tak:
U nas dzisiaj piękne słońce, czad:-) Po paskudnym wrześniu może październik nas rozpieści!

Póki co jakoś szczęśliwie wymykamy się infekcjom. Dziewczyny chorowitki - zdrowiejcie!!! I naprawdę czosnek i miód czynią cuda:tak: Do tego napar z lipy.

Baśka trzymaj się dzielnie!!!

Dzięki dziewczyny

Nawet nie wiedzialm, że mogę brać witC w ciąży a w jakiej dawce?

AWUNIA zaciekawiłaś mnie tym czosnkiem w nosie :-D

Pauletta, ja kupiłam dwa staniki w kappahl. Jeden jest niby miękki, ale nieco sztywniejszy. Super trzyma mi biust, a nosze go już teraz. Drugi jest większy, więc będzie na później
Baśka, zaciskaj nóżki i wytrwajcie razem w dwupaku!

My wczoraj zdecydowaliśmy się za poważny zakup. W końcu kupiliśmy odkurzacz! Czekam tylko aż przywiezie go kurier :-)

cosiek to sposób jeszcze dziadków, ale działa :-D Ja po dwóch dniach kuracji "do nosowej" już normalnie śpię i nie budzę się w nocy przez nieschodzący katar, a w dzień ładnie schodzi wszystko:tak: Wprawdzie trochę piecze na początku, ale zaraz mija:-D A mi lekarz zalecił wapno+wit.C dwa razy dziennie rozpuszczone albo rutinoscorbin, ale wolę wapno:-) i już kończę brać, bo się już dobrze czuje, teraz będę jechać na czosnku i herbatce z malinami:tak: Lepsze to, niż antybiotyki:-)

oregano gratuluję zakupu ;)
Awunia ale to przykładasz czosnek do nosa? Bo ja czosnek zawsze jem, na chlebku przeważnie ;)
Noo ja ciągle na czosnku i miodzie, ale najgorsze jest to, że zapachu czosnku bardzo trudno się pozbyć ;) ciągle myje zęby, a i tak ciągle śmierdzę :p
Ja dziś troszkę sprzątam, troszkę odpoczywam. Zaraz za jakiś obiadek muszę się zabrać, a pomysłu i siły brak ;/

MamUśKaaa88 może to głupio wygląda, ale wkładam do dziurek w nosie po ząbku czosnku, tylko na tyle dużym, żeby nie wciągnąć. W pierwszym dniu nosiłam przez pół dnia i wieczorem przed snem wyciągnęłam, a w drugim przez godzinkę wieczorem miałam w nosie i na prawdę mi pomogło:tak: W pierwszą noc raz się obudziłam, bo mi się zatkał nos, ale przez chwilę poleżałam z tym czosnkiem i po wyciągnięciu zaraz zasnęłam, a potem już nie potrzebowałam:tak: A oprócz tego też kroiłam na kanapki, ale ja ogólnie lubię czosnek:tak: Tylko jest minus, bo jak się go nosi, to on zatyka nos i co jakiś czas można wyciągnąć żeby złapać oddech, a można nosić kilka razy dziennie krócej, ale to zależy od nas samych, bo nie każdemu może to pasować:tak:

reklama
Do góry