reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

Basiu!!! Mam nadzieje, ze zatrzymaja skurcze! Trzymajcie sie tam dzielnie!!!! jeszcze przynajmniej pare tygodni Wracajcie do domku w dwu-paku i tym razem lezec i lezec i lezec !!!!!:tak:

ogarne dzieci, zaprowadze do szkoly, ogarne dom i bede nadrabiac;-)

witam w kolejnym tygodniu:-)

reklama
MARIKA witamy :) i gratuluje córeczki a pierwszy urodził się synek?

Ja nie wytrzymałam i napisałam rano smsa do BAŚKA28 bo śniła mi się nawet w nocy, pozdrowiłam ją od nas, napisałam że trzymamy wszystkie za nią kciuki i nam odpisała https://www.babyboom.pl/forum/grudz...ze-szpitala-i-nie-tylko-bez-komentarzy-66783/

Synek pojechał rano z tatą do przedszkola, ja się wzięłam za wycieranie kurzy z szafek i utknęłam na albumach ze zdjęciami, oj to były czasy jak mały się urodził, aż mi łezka poleciała ze wzruszenia jeszcze ok 3 miesiące i wszystkie już będziemy tulić swoje dzieciątka.

JAkiś katar dostałam i gardło mnie boli :(((( a tak ładnie się trzymałam :-(

Witam się i ja;-) Basia nadal trzymam kciuki! Brrr jak zimno! Jak to dobrze, że człowiek nie musi wstawać rano do pracy :-) dziś w planach obijanie się + ploty z koleżanką + książka pod kocykiem:-D obiad zrobiony żyć nie umierać;-) Miłego dnia wszystkim!

Witajcie :-)

a było tak spokojnie...Basiu ja również kciukasy zacisniete...jeszcze trochę wytrzymaj Ty i dzidziol :-)

a ja mam chwilę...( ile potrwa nie wiem...) mały się bawi...w nocy spać nie moge no nie idzie nijak...skurcze nóg mam nie do wytrzymania na dole ,można za przeproszeniem *******ca dostać...pisałyście coś o jakiejś wodzie z magnezem...przypomnijcie proszę...bo magnez co łykam to nic nie daje...i to kołatanie serca no nie no jak stara baba się czuję ...klęska ta druga ciąża a raczej końcówka...to ponarzekałam sobie uff

Baśka mały już całkiem dużo waży na całe szczęście, mimo to mocno 3mam kciuki by dobił co najmniej do 3kg cały czas w brzuchu!!!! Myślę, że będzie dobrze!!!!

Marika- a dlaczego nie wierzysz? Ja bym uwierzyła w mig;)

Dziewczyny, w weekend poszalałam z zakupami i mam mega dobry humor. Kupiłam mamie prezent na 50te urodziny, dla Bruna (wstępnie takie imię bierzemy pod uwagę dla nowego synka) karuzelkę, a dla siebie buty i kosmetyki. Filipek dostanie coś ładnego za tydzień, bo mam zniżkę z Elle na zakupy do h&m. Tylko stanika nadal nie mam...co mnie denerwuje strasznie. Wszytskie mam za małe,a te do karmienia albo zniekształcają mi biust albo kosztują krocie...już nie wiem co robić. Jakie Wy polecacie staniki do karmienia? Szukam czegoś dobrze trzymającego biust, a co ładnie wygląda pod białym tiszertem....

Jejku Baska trzymam kciukaski obys jak najdluzej byla jednak w dwupaku.Trzymaj sie.
U nas dzis deszczowo w domu syf i musze sie ruzsyc a sil nie mam...odkurzanie,podlogi,pranie...Wczoraj tapetowalismy prawie caly dzien ale skonczone.Dzis sufit a potem podlogi i git Victora pokoj skonczony i bedzie mozna pokoj najmlodszego zaczynac.W sumie u Raphaela tylko sciany sa do roboty.

reklama
No to Dziewczyny nadrabiamy weekend ;)
Marika witaj ;) nie możesz uwierzyć, bo nastawiałaś się na chłopca?:)
Polcia w takim razie duzo siły życzymy ;)
Baśka trzymaj się dzielnie! Malutki już trochę waży, ale niech sobie jeszcze tyje w brzuszku u Ciebie ;)
cosiek dzięki za informację od Baśki! Współczuję kataru i gardła, bo właśnie przchodzę przez to samo ;/ chyba mnie zawiało w sb jak lataliśy po sklepach
vici oj powodzenia życzę .... z jednej str Ci współczuję, a z drugiej zazdroszczę, że to już prawie za Toba ;)
Ja dziś już po śniadanku (kanapki z miodem i kawka ;) ). W sb się chyba przeziębiłam, bo coś mnie gardło pobolewa i strasznie zasmarkana jestem ;/ Miałam paskudną noc. W ogóle spać nie mogłam, wstawałam z 5 razy w nocy ;/ Dzis czuję się jakaś wypluta, ale muszę trochę chałupkę ogarnąć, bo cos ostatnio ciągle gdzieś latałam, a do mieszkania wkradł się bałagan ;/

Do góry