reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

hej

vici widze remonty..ja tez jeszcze synowi chce pokoj wykonczyc ..pomalowac,odswieyc i nowe meble wstawic..musze zamowic mu,bo z 2 tyg pewnie bede czekala....jak z moimi...

mamuska udanej wizyty..ty tez maly remoncik:)))heee

lucere powiedz mi te szyszki,wrzucasz do garnka wszytsko i mieszasz???

co dow itamin,ja tez kwas i mama biore witaminy,a teraz zelazo..

reklama
Witam się i ja niedzielnie :-) weekend zleciał bardzo szybko wczoraj intensywny dzień. Na dniach otwartych szpitala moim zdaniem fajnie było i nie żałuję, że spędziłam tam ok 5 h ;-) Wygrałam kupon zniżkowy 30% na szkołę rodzenia i darmowe USG 4D:-)!!!!! co prawda moje dziecko jest złośliwe ( ma to chyba po mnie) i nie chciało się pokazać twarzyczką;/ bardzo fajny był wykład o laktacji, opiece nad noworodkiem itp, pozwiedzaliśmy szpital i.. chyba zdecyduję się tam rodzić ;-) a później spacerek i ploty, a dziś kościół, obiad i spacerek dobrze, że nie jest aż tak zimno i można pospacerować:-D i dla zainteresowanych w końcu zrobiłam zdjęcie brzuszka;-)

Witam się i ja niedzielnie ;) Wypad do rodzinki udany.
Koralikowa no niestety jesteśmy zmuszeni, bo nas zalało jakiś czas temu i panele popuchły ;/
Baśka trzymam kciuki, żeby skurcze ustały!!! Trzymaj się dzielnie!!!

Hej laseczki.
Wpadam sie zameldować i przywitać....jestem juz w de:(((( Smutno i ciezko :((( 2 tyg w pl zrobiły swoje....
Podleczyłam sie juz troszke podróz ok mała spała mi cała droge nie odzywałam sie bo z pt na sob jechalismy o 4 rano byłam w domu nie spałam cała droge bo kierowałam a potem gadałam do meza zeby mu sie spac nie chciało rozpakowalismy auto i spałam zaledwie 3godz...potem cały dzien na nogach rozpakowywanie sprzatanie itp poszłam spac 11 i dzis od 8 znowu na nogach cały dzien bo pokupiłam sb troche rzeczy ktore tu sa duzo drozsze i ktorych tu nie dostane...wiec masakra dzielic chować przekładac wynosic do piwnicy i w miedzyczasie pranie mam naszykowanych juz 9 pralek od jutra zaczynam....dajcie mi sił....
Jutro sie odezwe :*
Miłej nocki :)

reklama
WItiam wszystkich
Mam termin na przełomie grudzień/styczeń, a dokładnie na 5 stycznia 2014roku. Jednak mogę już urodzić w grudniu. Jest to moja druga ciąża, w pierwszej poród zaczął się tydzień przed terminem.
Prawdopodobnie oczekuje dziewczynki, już na 3 USG to słyszałam w tym USG prenatalne 3D/4D, jednak wciąż nie mogę uwierzyć

Do góry