reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

hej

vici widze remonty..ja tez jeszcze synowi chce pokoj wykonczyc ..pomalowac,odswieyc i nowe meble wstawic..musze zamowic mu,bo z 2 tyg pewnie bede czekala....jak z moimi...

mamuska udanej wizyty..ty tez maly remoncik:)))heee

lucere powiedz mi te szyszki,wrzucasz do garnka wszytsko i mieszasz???

co dow itamin,ja tez kwas i mama biore witaminy,a teraz zelazo..

reklama
Witam się i ja niedzielnie :-) weekend zleciał bardzo szybko wczoraj intensywny dzień. Na dniach otwartych szpitala moim zdaniem fajnie było i nie żałuję, że spędziłam tam ok 5 h ;-) Wygrałam kupon zniżkowy 30% na szkołę rodzenia i darmowe USG 4D:-)!!!!! co prawda moje dziecko jest złośliwe ( ma to chyba po mnie) i nie chciało się pokazać twarzyczką;/ bardzo fajny był wykład o laktacji, opiece nad noworodkiem itp, pozwiedzaliśmy szpital i.. chyba zdecyduję się tam rodzić ;-) a później spacerek i ploty, a dziś kościół, obiad i spacerek dobrze, że nie jest aż tak zimno i można pospacerować:-D i dla zainteresowanych w końcu zrobiłam zdjęcie brzuszka;-)

Witam się i ja niedzielnie ;) Wypad do rodzinki udany.
Koralikowa no niestety jesteśmy zmuszeni, bo nas zalało jakiś czas temu i panele popuchły ;/
Baśka trzymam kciuki, żeby skurcze ustały!!! Trzymaj się dzielnie!!!

Hej laseczki.
Wpadam sie zameldować i przywitać....jestem juz w de:(((( Smutno i ciezko :((( 2 tyg w pl zrobiły swoje....
Podleczyłam sie juz troszke podróz ok mała spała mi cała droge nie odzywałam sie bo z pt na sob jechalismy o 4 rano byłam w domu nie spałam cała droge bo kierowałam a potem gadałam do meza zeby mu sie spac nie chciało rozpakowalismy auto i spałam zaledwie 3godz...potem cały dzien na nogach rozpakowywanie sprzatanie itp poszłam spac 11 i dzis od 8 znowu na nogach cały dzien bo pokupiłam sb troche rzeczy ktore tu sa duzo drozsze i ktorych tu nie dostane...wiec masakra dzielic chować przekładac wynosic do piwnicy i w miedzyczasie pranie mam naszykowanych juz 9 pralek od jutra zaczynam....dajcie mi sił....
Jutro sie odezwe :*
Miłej nocki :)

reklama
WItiam wszystkich
Mam termin na przełomie grudzień/styczeń, a dokładnie na 5 stycznia 2014roku. Jednak mogę już urodzić w grudniu. Jest to moja druga ciąża, w pierwszej poród zaczął się tydzień przed terminem.
Prawdopodobnie oczekuje dziewczynki, już na 3 USG to słyszałam w tym USG prenatalne 3D/4D, jednak wciąż nie mogę uwierzyć

Do góry